Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

13. 11. 2018. 12:00   >>  13:19

Džulija otkrila zbog čega je na crvenom tepihu prošetala neobrijan pazuh i... nije ono što smo mislili!

Prošlo je skoro dvadeset godina, a Džulija Roberts je tek sada progovorila o najneprijatnijoj situaciji u svojoj karijeri...

Od premijere filma “Ja u ljubav verujem” prošlo je skoro dvadeset godina, a njegovo prvo prikazvanje u Londonu, i dan danas se prepričava. Razlog je pojavljivanje glavne glumice Džulije Roberts na crvenom tepihu koje je mnoge ostavilo u čudu.

Odevena u toaletu crvene boje, Džulija je pozorala fotoreporterima i davala intervjue, a kada je podigla ruku da mahne obožavaocima, otkrila je pazuh koji nije bio obrijan.

Slavna glumica nedavno je dala intervju za "Busy tonight" i otkrila da nije, kako se pisalo, taj njen peh značio bilo kakav feministički potez.

“Slika mi je, nažalost, i dalje vrlo jasna u mojoj glavi. Očigledno je da nisam dobro izračunala dužinu svojih rukava u kombinaciji s mahanjem i otkrila je mnogo više od onog što sam želela. Nije to bio nikakav moj istup niti išta slično, samo dokaz da sam i ja sasvim obično ljudsko biće”, rekla je smejući se Džulija.

Izvor: CDM.me

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari