Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

10. 11. 2018. 14:00   >>  14:36

Obožavali ste je u latino sapunicama, a ona je danas PRVA DAMA Meksika!

Ukoliko ste ljubitelj telenovela onda vam je njen lik sigurno poznat. Međutim mnogo manje vam je poznata činjenica da je ona danas prva dama Meksika...

Kada kažemo Anhelika Rivera, to vam možda ne znači mnogo. Ali ako kažemo zla tetka Marsija Montenegro iz serije "Marijana" verovatno vam malo više znači.

Ipak ova telenovela snimljena je 2004. godine i prošlo je mnogo vremena, ali njen lik teško se zaboravlja. "Marijana" serija koja je i kod nas imala veliku popularnost bila je pretposlednja Anhelikina uloga, ona je posle snimila i seriju "Opijeni ljubavlju" pa se povukla.

Od omiljene glumice, Anhelika je postala ni manje ni više nego prva dama Meksika.

Anhelika se 2004. godine udala za Hose Alberta Kastra, vremešnog i uspešnog producenta sapunica koji je u to vreme bio veliko ime meksičke produkcijske kuće Televisa. Njihov brak okončan je 2008. i 2009. godine, a nakon crkvenog razvoda braka, Rivera je odlučila da se ponovno uda. U ulozi mladoženje ovoga puta se našao Enrike Penjaa Nieto, aktualnog predsednika Republike Meksiko.

Osim što je prva dama, ona je i predsednica Nacionalnog saveta za integralni razvoj porodice. Vladavina njenog muža praćena je brojnim kontroverzama i skandalima, a politička situacija u Meksiku nije najsjajnija. Osim toga, opasno se šuška da je aktualni predsednik porodični nasilnik.

Što se Anhelike tiče, ona ga uvek javno hvali i podstiče, ali njena priča čini se kao lagana verzija priče Melanije Tramp. Često se fotografiše u društvu naroda i viđeno je lice u brojnim humanitarnim akcijama.

Što se njene glumačke karijere tiče, odrekla je se još pre nego što je njen suprug započeo svoj predsednički put. Dakle, Megan Markl - nisi jedina!

Izvor: prva/miss7

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari