Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

12. 08. 2018. 10:20   >>  10:25

Princ Čarls bio ljubomoran jer su svi više voleli princezu Dajanu

Princ Čarls je naslednik britanske kraljevske krune, a ako je verovati knjizi “Princ od Velsa, princ buntovnik: Moć, strast i nedostatak princa Čarlsa” autora Toma Bauera, oseća se ugroženim u odnosu na porodicu vojvotkinje Kejt Midlton, ali i izolovanim od svojih unuka princa Džordža i princeze Šarlot.

Princ Čarls je bio ljubomoran i kada je bio u braku sa pokojnom princezom Dajanom, piše autor knjige. Kada su se 1981. venčali, ona je vrlo brzo osvojila simpatije sveta i prilagodila se kraljevskom protokolarnom životu.

Lejdi Elizabet Anson, kraljičina rođakinja, izjavila je za magazin Pipl: “Dajana se pretvorila u jako elegantnu, privlačnu i dopadljivu mladu damu.”

Kako ističe njena rođaka, kada su jednom bili u poseti Velsu, princ Čarls je rekao: “Svi su došli da vide moju ženu, a ne mene.”

Pisac knjige kaže i da se ta ljubomora nastavila nakon venčanja njegovog sina, princa Vilijama. Osim toga, smeta mu što vojvotkinja Kejt Midlton radije provodi Božić kod svoje porodice nego sa ostalim članovima kraljevske porodice.

Princ Čarls se, navodno, bunio i zbog toga što su ona i princ Vilijam svoj dom smestili kilometrima daleko od njegove rezidencije kako bi imali privatnost.

Princ Čarls takođe vidi svog sina i snaju kao nove zvezde i boji se da će biti u senci, navodi Bauer u svojoj knjizi.

Izvor: vecernji.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari