Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

10. 08. 2018. 13:36   >>  13:49

Glen Klouz otkrila detalje iz mladosti kada je bila u sekti po zahtevu svog oca

"Ne zaslužuješ da te zovem svojim ocem", napisala je jednom prilikom svom ocu poznata glumica Glen Klouz (71), a u intervjuu za magazin Pipl otkrila je detalje svog života i govorila o vremenu kada je živela u religijskom kultu.

"Došla sam do trenutka u životu kada sam bila jako, jako ljuta na oca zbog svega. Napisala sam mu u pismu: 'Ne zaslužuješ se zvati ocem", ispričala ona za magazin Pipl.

Glen Klouz, koja je poznata po filmovima "Kobna privlačnost", "Opasna igra" i ulozi Kruele de Vil, rekla je da je za sve kriv njen pokojni otac Vilijam Talifero Klouz, koji je odlučio da svoju porodicu preseli u Švajcarsku kako bi deca odrasla blizu sedišta sekte "Moral Re-Armament" u koju ih je ubacio. Sedište sekte nalazilo se u selu Kauks.

Glen ima dve sestre Tinu i Džesi, a kult je napustila sa 22 godine, kada je upisala fakultet u Virdžiniji.

"Svako od nas je morao da prođe kroz proces praštanja… Nije bilo lako za moje roditelje razgovarati o sekti, posebno mom ocu. Ali mislim da sam većinu svoje karijere provela pokušavajući da shvatim to ponašanje", rekla je ona i dodala da je ocu mnogo godina zamerala pa mu je napisala pismo.

"Bilo je oštro. Zapravo, pročitala sam ga svojoj majci i sestrama te im rekla: 'Ovo ću poslati tati' jer je bio je briljantan, ali definitivno je imao trunku narcizma", napomenula je glumica.

Kult "Moralno naoružanje" (Moral Re-Armament) je 1930. osnovao sveštenik Frenk Bakman, a tvrdio je da svet može da izbegne rat ako ljudi iskuse moralno i duhovno buđenje. Kult je većinom propao kada je Bakman umro 1961.

Glen ima inače jednu ćerku Eni Stark (30), koju je dobila sa bivšim partnerom, filmskim prodcentom Džonom Starkom. Razvela se četiri puta, a poslednji muž joj je bio Dejvid Evans Šo (67).

Izvor: b92.net

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari