Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

12. 08. 2018. 09:30   >>  23:08

GLASAJTE Ko vam je najzgodnija glumica u seriji "Povratak Lukasa"? Verujte, neće vam biti lako kada ih budete videli...

Latino Amerikanke poznate su kao fatalne žene. A mi vas pitamo koja vam je najzgodnija od dama koje glume u seriji Povratak Lukasa...

Ana Marija Orosko je dama koja u seriji "Povratak Lukasa" tumači lik Elene. Našoj publici se predstavila glavnom ulogom u seriji "Ružna Beti". Sada je gledamo u potpuno drugom svetlu, kao brižnu, požrtvovanu majku. 

Ulogu Kate igra Makarena Aćaga, glumica, pevačica i model iz Argentine. Karijeru je počela sa 15 godina kao model i radila je kampanje i fotografije za mnoge svetske časopise koji imaju svoja izdanja na području Latinske Amerike, a u svet glume ulazi 2012. godine. 

Lila je zavela mušku publiku u Srbiji svojim vrckanjem na plaži. Njen lik tumači glumica Majela Jokija koja je i van serije veoma lepa i zgodna. Evo pogledajte je...

Iako u seriji nema takvu ulogu, čini se da je Nensi privatno prava zavodnica. Peruanska glumica Mari Piri Bareda ne preza da na društvenim mrežama objavljuje veoma seki fotografije.

Još jedna glumica za koju su male šanse da biste je prepoznali van serije jeste Kloe, tj. Alesandra Denegri. Ona je plavu kosu zamenila tamnom. Sada je prava brineta, a moramo priznati i da je veoma zgodna.

Ana Mezonet, slatka, vrcava Katina drugarica. Ponekada je malo dosadna ali njena lepota je neosporna. Njenu ulogu tumači glumica Ingrid Altamirano čiji je Instagram profil pun veoma zanimljivih fotografija. Mi smo odabrali ovu jednu...

Ona je Katina suparnica i učinila bi sve za Pabla. Da li biste smernu Emu prepoznali van serije. Nju glumi Peruanska glumica, pevačica i igračica Natalia Salas Zuazo.

Iako sada već više nije deo serije, malo je onih koji nisu primetili zgodnu Paulu. Glumica Karina Horam čini se da je pak veoma jednostavna, bar takav utisak odaje sa Instagrama.

Ona je u seriji ukrala srce onog kog ste izglasali kao najzgodnijeg - Ringa tj. Lukasa.  Šta mislite da li bi on bacio oko i na Vaniu Aćineli, kao što je Ringo na Sofiju?

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari