Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

18. 05. 2018. 11:53   >>  12:12

Njega je volela pre Donalda: Bivši dečko Melanije Tramp otkrio sve detalje njihove veze (VIDEO)

Peter Butoln je novinar iz Slovenije i inače poznat kao bivši momak Melanije Tramp.

Bili su u vezi tri meseca, dok je prva dama Amerike živela u Sloveniji.

Njen bivši momak je odlučio da ispriča za medije kakva je Melanija bila tada, kakva je u privatnom životu, kao i zbog čega su se razlišli.

"Mi smo bili u vezi tri meseca. Završila je škola i leto je bilo pred nama. U to vreme cela ekipa se okupljala na Tromostovlju u Ljubljani. I Melanija je došla sa svojom ekipom. Ja sam išao u gimnaziju, a ona je bila u srednjoj školi za dizajn. Ja sam imao 18 i po, a ona 17 godina. Ljubljana je mala, svi smo se znali, i naravno da odmah zapaziš novo lice u društvu."

"Bila je lepa, bila je vitka, ja sam malo popio i napravio sam prvi korak. Tako je krenulo. Došao bih po nju u stan. Bio je to mali stan, jednosoban. Ona je tamo živela sa sestrom Ines, koja je bila četiri godine starija. Prvo su živele sa ocem u iznajmljenom stanu, a onda im je otac kupio stan. Ona je dva puta bila u mom stanu. Bilo nam je lepo, onako mladenački. Ona nije volela duge izlaske, nije pila alkohol, kao druge devojke. Želela je da bude odmorna na snimanjima. Naše druženje prekinula je vojska koju sam služio u Jastrebarskom. Od onda se nismo čuli", rekao je Butoln. 

U snimku u nastavku možete videti kako izgleda Melaniji bivši dečko:

Izvor: alo.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari