Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

17. 05. 2018. 13:03   >>  13:18

Zvezda serije "Čari" vodi TEŠKU BORBU sa opakom BOLEŠĆU! Sada je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta...

Sada je čeka ozbiljan hirurški zahvat...

Pre dve godine, slavna glumica Šenon Doerti koju srpska publika poznaje po ulozi Pru u seriji "Čari", podlegla se mastektomiji, kako bi sprečila dalje širenje kancera dojke. Međutim, sudeći po fotografiji na Instagramu, bolest se vratila...

Nakon dve i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih zahvata, Šenon se vratila u bolnicu, gde čeka novu operaciju - rekonstrukciju dojke.

Bivša zvezda Beverli Hilsa podelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom Rosom, koja joj daje ogromnu podršku.

"Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više, ali pilule protiv bolova me uništavaju", napisala je glumica u opisu fotografije.

Podsećamo, pre dve i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti.

"Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene", priznala je tada glumica.

Izvor: story.rs/superzena.b92.net

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari