Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

15. 04. 2018. 10:34   >>  10:13

Sada je smerna PRVA dama, a pogledajte procurele fotografije na kojima je Melanija golišava i sa obilnim poprsjem

Melanija Tramp je danas oličenje stila, odmerenosti i elegancije i složićemo se, jedna od najbolje obučenih žena sveta. Otkako je postala Prva dama SAD, gotovo nikad nemamo priliku da vidimo njen dekolte.

Međutim, još tokom izbora Trampa za predsednika, svetom su kružile Melanijine fotografije iz mladosti, a malo ko nije bio šokiran promenom.

Ona je davne 2000. godine u januaru snimila golišavi editorijal za prestižni magazin "GQ", a fotografije su snimljene u krajnje eksplicitnim pozama u kojima je Melanija pokazala sve svoje atribute.

Verujemo da danas nešto ovako atraktivna 48-godišnjakinja sebi ne bi dozvolila, ali prošlost se teško briše, posebno u doba Interneta. No, reakcije javnosti ipak nisu bile toliko burne - na koncu svega svi su znali da se ova žena bavila modelingom, i da samim tim u svom opusu mora da ima i provokativne fotografije.

Ni Donaldu nije preterano zasmetalo što je njegovu suprugu pola planete videlo gotovo nagu, 2016. izjaviviši da je Melanija "popularna, briljantna i predivna žena".
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari