Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

14. 02. 2018. 13:45   >>  13:44

Dragoslav Šekularac gostuje kod Ivana Ivanovića

Dragoslav Šekularac važi za jednog od najboljih fudbalera u istoriji naše zemlje, a ovog petka imaćete prilike da ga vidite u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” od 22 časa na PRVA TV.

Legendarni Šeki je početkom šezdesetih godina prošlog veka bio na vrhuncu karijere i slave, a krasile su ga neverovatna tehnika, drtiblinzi i lakoća s kojom je igrao fudbal.

Nastupima u njegovoj Crvenoj zvezdi, u kojoj je ponikao, zaradio je zvanje druge "Zvezdine zvezde", dok je za igre u nacionalnom dresu Jugoslavije na Svetskom prvenstvu nagrađen ocenom 11 od izveštača eminentnog lista "France Football".

Bio je toliko popularan da je o njemu snimljen i film "Šeki snima, pazi se“, a ovoga petka od 22 časa pregršt anegtoda iz njegovog života moći ćete da čujete u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Takođe, bio je učesnik i utakmice protiv Mančester Junajteda 1968. godine, koja je u istorji ostala upamćena kao tragična jer se avion sa ekspedicijom gostiju srušio prilikom pokušaja poletanja u Minhenu, gde je bilo planirano sletanje iz Beograda kako bi se dopunilo gorivo.

"Oni se u tom slučaju ne bi vraćali kući iz Beograda... Ma, ko zna koliko puta sam sebi rekao: „E, Šeki, kud bre nisi bio bolji golgeter, svi ti momci bi ostali živi da si zatresao mrežu", sa setom u glasu ispričao je čuveni Šeki.

Prisetiće se utakmica koje su mu obeležile karijeru, igrača sa kojima je delio teren, perioda kada je zbog incidena na utakmici bio kažnjen dvogodišnjim neigranjem, prekida karijere, vremena kada je radio kao trener, ali i kao fudbalski stručnjak čiji se mišljenje uvažavalo u ključnim trenucima za Zvezdu.

Pored Šekularca, u ovom izdanju emisije učestvuju i momci iz „Državnog posla“. Pridružiće se Banetu i Điđi, zabavnoj ekipi zaduženoj za dobar humor, i ponovo će vas zasmejavati neočekivanim forama. Ako plačete od smeha, onda spremite i maramice!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari