Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

12. 02. 2018. 08:50   >>  09:08

Anđelina veruje da će njene ćerke promeniti svet

Holivudska glumačka zvezda ubeđena je da će njene tri ćerke Šajlo, Vivijen i Zahara promeniti svet. Od malena, Anđelina ih uči da samo muškarci i žene zajedn, mogu da urade najbolje za čovečanstvo.

Bez projekta u najavi, promocije ili skandala, Ađelina je pozirala za martovsko izdanje magazina "Elle". Šestorstruka mama iskoristila je priliku da još jednom podseti koliko je rodna ravnopravnost važna i da objasni čemu uči svoje ćerke Vivijen, Šajlo i Zaharu.

Iako je u poslednje vreme osporavana zbog sve glasnijih najava da će Šajlo promeniti pol, iako je tek devojčica od 11 godina, Anđelina se nije posebno osvrnula na te napise. Objasnila je da svoju decu uči da će muškarci i žene zajedničkim snagama promeniti stvari i učiniti da ovaj svet bude bolje mesto za život. 
- Često govorim ćerkama da ono što ih izdvaja jeste ono što su spremne da urade za druge. Svako može da se našminka i lepo obuče. Srce, duša, um - to je ono što nas međusobno razlikuje. Učim ih da spoznaju ko su i da se za to bore, da se jasno zauzmu za sebe.

Glumica je rekla i da deci ponavlja koliko je važno da se bore za slobodu i prava i da se saosećaju sa onima koji imaju manje. Sa njima, objašnjava, treba da nauče i da dele. 
- Žene pre nas su se veoma snažno borile da bismo bile gde smo danas. I svaki trag, doprinos i najmanji, sve se računa. Od svakodnevnih običnih stvari, do snažnih političkih borbi, rekla je oskarovka u izdanju koje je delimično posvećeno i predstojećem 8. martu. 

Džoli nije propustila priliku da kaže i da je u svom dugogodišnjem humanitarnom radu itekako primetila koliki napredak je učinjen za položaj žena u nerazvijenim delovima sveta.

Izvor: superžena.b92

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari