Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

11. 01. 2018. 10:07   >>  10:19

Hauser se ne odvaja od dugonoge Lole: Lepa brineta izbacila adute u prvi plan

Otkad više ne ljubi Jelenu Rozgu, jedan od najpoželjnijih neženja uglavnom je sa Lolom Astanovom.

Slavni violončelista nedavno je boravio na bajkovitim Maldivima. U toplijim krajevima uživao je u društvu svog kolege Luke Šulića jer su tamo svirali na dočeku Nove godine. Stjepan je i godinu počeo radno. 2Cellos su predstavili nov spot, ali Stjepan Hauser pun je planova, od kojih su neki vezani za brinetu Lolu Astanovu, sa kojom ga u poslednje vreme često viđamo.

Otkad više ne ljubi Jelenu Rozgu, jedan od najpoželjnijih neženja uglavnom je sa Lolom Astanovom. Dokaz je najnovija fotografija, objavljena na Instagramu, na kojoj Stjepan Hauser ponovo pozira sa jednom od najpoznatijih svetskih pijanistkinja i to u romantičnoj Veneciji.

Atraktivna Lola leđima naslonjena na violončelistu pokazala je još jednom sve svoje adute u crnoj pripijenoj haljini. Na duge noge na visokim potpeticama i dekolte koji je istakla, sudeći prema komentarima Stjepanovih pratitlaca, malo ko je ostao ravnodušan.

Zgodni par očigledno veže poslovna saradnja, ali ima i onih koji se pitaju da li među njima postoji i nešto više od toga. 

Izvor: TPortal

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari