Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

02. 01. 2018. 09:00   >>  01:38

Džansu Dere: Neću da budem samohrana "MAJKA"!

Jedna od najpopularnijih turskih glumica lepa Džansu Dere (37) odlučila je da posle poslednje epizode melodrame “Majka” ne pravi glumačku pauzu, već da odmah počne s radom na novom projektu.

Tokom oporavka od operacije skočnog zgloba, Džansu je među pristiglim scenarijima pronašla, kako otkriva, savršenu priču kojoj nije odolela.

– Poznato je da nikada ne odajem previše informacija o poslu i privatnom životu, ali istina je da za nekoliko dana već počinjem sa snimanjem nove serije – kratko je prokomentarisala junakinja legendarnog “Ezela".

Uprkos glumičinim nastojanjima da u javnost ne procure podaci o njenom sledećem angažmanu, mediji su veoma brzo saznali da je reč o melodrami koja se ovog puta neće emitovati na televiziji. Obožavaoci popularne glumice pratiće seriju svoje miljenice putem internet- platforme, što postaje vodeći trend u svetu.

– Glumom se ne bavim radi slave, a to sam i dokazala poslednjih godina. Nove uloge biram pažljivo, i uvek samo kada one u meni izazovu neku posebnu emociju. Nemam potrebu za eksponiranjem jer se smatram, pre svega, umetnicom – ističe lepa glumica, dodajući da je njen ljubavni život samo njena stvar.

Onima koji se zanimaju za njeno emotivno stanje, Džansu poručuje da je i dalje bez jače polovine.

– Tako je već godinama, i nisam nesrećna. Ništa ne volim da radim na silu. Ni da glumim, ni da volim. Uopšte se ne opterećujem time hoću li ponovo doživeti ljubav. Naučila sam da volim sebe i da poštujem stečenu slobodu.

S obzirom na to da je 14. oktobra proslavila 37. rođendan, Džansu se u intervjuima sve češće susreće s pitanjima da li planira da se ostvari u ulozi roditelja i da li bi bila samohrana majka, ukoliko ne bude pronašla muškarca svog života.

– Smatram da je za dete najidealnije da odrasta u porodici. Ukoliko neko izabere da bude samohrani roditelj i prihvati sve teškoće koje ta uloga donosi, onda to istinski želi. Taj čin je divan, ali takvu odgovornost nikada ne bih poželela sebi. Volela bih da moje dete ima oca – iskrena je Dereova.

Izvor: Story

 

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari