Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

06. 12. 2017. 12:20   >>  14:15

Unuka princeze Jelisavete u sekti prolazi golgotu: Fotografije raskomadanih tela, užasno "obeležavanje" žena...

Unuka princeze Jelisavete Karađorđević već duže vreme je član ozloglašene sekte "Nxivm", a njena majka Katarina se bori na sve načine da bi je izvukla iz kandži te ogranizacije.

Mlada Indija je, prema rečima majke, drastično promenila ponašanje i povukla se u sebe. Navike koje je imala dok nije bila u ovoj organizaciji je zapostavila, a nov način života u kultu je šokirao mnoge.

Unuka naše princeze se retko kada oglašava, ali je sada ostavila poruku na svom "Instagram" profilu.

"Malo tišine i mira. Digni svoje reči, ali ne glas. Kiša uvek pomaže cveću da raste, a ne oluji na razara", napisala je Indija.

Njena majka je pre određenog vremena istakla šta je Indija sve morala da radi kao članica ovog kulta. Ona je istakla da je došla i do nekih jezivih saznanja.

- Prilikom inicijacije oni su obeležavali žene u predelu genitalija njegovim inicijalima, a onda bi im pokazivali neverovatno nasilne i odvratne fotografije raskomadanih žena. Palo mi je na pamet, šta ako je to deo procesa da ih učini neosetljivim, da bi prihvatile da su obeležene? To je psihološki terorizam! - kaže Katarina Oksenberg za „Dejli mejl“.

Izvor: Blic

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari