Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

25. 11. 2017. 11:42   >>  00:01

Beren Gokildiz, Melek iz serije “Majka” ekskluzivno za Prvu: “Majku volim 100 posto, a oca 99”

Beren Gokiıldız ima samo osam godina. I prava je zvezda. Mala, ali sjajna. U užasno teškoj priči, Beren glumi svakim atomom svog malog bića. Ubedljivo. Životno. Snažno. Do suza. I privatno je veoma zanimljiva. Energična, uvek nasmejana i veoma pričljiva. U to se uverio novinar Prve televizije Zoran Maksimović, koji je proveo dan sa njom, i na konstataciju da je veoma slatka, dobio najlepši osmeh. Odmah ga je obavestila da ide u drugi razred u najlepšoj školi na Etileru i da voli muziku Gorana Bregovića.

“Najviše volim plavu boju. Posebno tirkiznu. Za mene su najlepše jelo makarone, ali volim i punjenu papriku. Hobi su mi preskakanje konopca, pevanje i ples”, rekla je prilikom upoznavanja mala Beren, koju ceo Balkan gleda u ulozi zlostavljane devojčice Melek, u jednoj od najgledanijih serija kod nas “Majka”.

Beren, ti si sada veoma popularna, imaš li dečka?
- Ne, nemam dečka. 

Šta najviše voliš u Istanbulu?
- Mnogo volim tržne centre. Volim da šetam po tržnim centrima. A, najviše volim da idem u bioskope.

Koliko ti je bio zanimljiv rad na snimanju serije “Majka”?
- Veoma, jer su svi glumci sa kojima sam igrala pokazali veliku profesionalnost. Za mene je bio veliki uspeh i da upoznam sve njih, a tek da radim... Bilo je mnogo lepo i jako zanimljivo.

Koga si najviše volela od ljudi sa kojima si radila?
- Ja ne mogu na to pitanje da odgovorim lako. Sve ih volim. Od dobrih sam volela Zejnep, a od loših Šule. Džansu je dobra, a Gondža je u privatnom životu i jako je smešna, pa je zato obožavam.

U školi, rekla si mi, imaju razumevanja. Ipak su ovo veliki projekti za tebe?
- Serija “Majka” ima 33 epizode, a serija u kojoj sam ranije igrala imala je 57 epizoda. Dakle, prethodni projekat je bio još zahtevniji.
Bilo je veoma uznemirujućih scena. Je l' bilo teško snimati?
- Bilo je lako. Meni je bilo lako snimati. Na snimanja nisam išla sama, uvek su sa mnom bili i roditelji.

Koga više voliš? Majku ili oca?
- Majku. Majku. To je normalno. Ona me je rodila. Majku volim 100 posto, a oca 99. Ona je bila uz mene više nego otac i podržavala moju želju da snimam.

Šta ako ti se otac naljuti?
- Neće! 

Gde voliš da ideš sa njima?
- Imam u Ankari baku. Otac me često vodi tamo s malim bratom. Obično za Bajram idemo da vidimo bake. Imam tamo i ujaka. Mi smo jedna mala, ali s druge strane i velika porodica. A, za mene je porodica ljubav, mir, život… Nešto najbitnije u životu. Porodica Zejnep u seriji je, recimo, za mene je bila mnogo bolja, ali ja sam volela obe majke. Kakva god da je majka mora da se voli.

Ja navijam za “Fenerbahče”. Viđao sam i tebe na utakmicama. Za koga ti navijaš?
- Ja volim i “Fenerbahče” i “Galatasaraj”, ali najviše “Bešiktaš”.

Turski glumci iz serije „Majka“ ekskluzivno za Prvu: Ali je srpski zet, Melek voli sve majke, a Sinana nećemo gledati do kraja serije

Razgovarao: Zoran Maksimović

Izvor: Prva TV

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari