Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

03. 10. 2017. 10:19   >>  10:48

Šako o poslednjem susretu sa Donom Ares: Njene reči ću zauvek pamtiti, uticale su na moj život...

Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je juče u 41. godini života, nakon dugogodišnje borbe sa rakom.

Vest o njenoj smrti pogodila je estradu, a mnoge njene drage kolege su se i oglasile. Jedan od njih bio je Šako Polumenta, koji ju je često obilazio, kada je bolest uzela maha.

Preminula Dona Ares!

„Veoma me je pogodila vest o njenoj smrti. Ja sam bio jedan od prvih pevača sa ovih prostora koji je otišao kod nje na Trebević u hotel gde se oporavljala nakon što je bolest uzela maha. Dva sata smo pričali. Njene reči ću zauvek pamtiti, umnogome su uticale na moj život. Ja sam iskreno mislio da ću je zateći nestabilnu, oronulu, uplašenu, ali ne. Ona je bila toliko hrabra da je ona bila ta koja je mene bodrila i meni ulila snagu i volju”, otkrio je pevač za "Blic".

“Ja takvu energiju u životu nisam video. Rekla mi je: ‘Ja sam jača od bolesti. Ja ću pobediti ovaj rak. Ne može mi ništa! Ovo me neće slomiti’”, ispričao je Šako, te dodao da ne zna zbog čega je ostavila supruga mesec dana pred smrt.

“Ne znam zašto je Dona rešila da ostavi Džavida. Ono što mogu da vam kažem da je bio veoma vezan za nju, da joj je bio najveća podrška i da ne bi sve ovo preživela do sada da nije bilo njega. Verujem da je zbog bolesti ušao u nju neki nemir i da je ona zato odlučila da se rastanu. Ne verujem da je tu postojao neki konkretniji razlog, da je on nešto pogrešno uradio, ja u to ne verujem. Poznajem čoveka, znam koliko ju je voleo i koliko je dobar”, dodao je pevač.

Takođe, za bosanski mediji klix.ba poznati narodni pevač sa prostora BiH, Halid Bešlić, kazao je kako je Dona Ares bila dobra i talentovana žena.

“Šokiran sam jer sam mislio da će pobediti tu bolest. Sve što je radila radila je srcem i znalački. Imao sam sreću da snimim s njom pesmu koja će dugo trajati, a spot koji smo uradili je jedan od najboljih u mojoj karijeri i ostaće mi lepa uspomena “. 

I Jelena Karleuša je posvetila status na Tviteru svojoj koleginici:

"Poslednji pozdrav mila... Sad više ništa ne boli", piše u tvitu.

Ovo je poslednja objava Done Ares na društvenim mrežama... (FOTO)

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: klix.ba/blic.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari