Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

13. 09. 2017. 10:51   >>  11:15

Pitanje za milion dolara: KO JE OVO?!

Kupujući namirnice u lokalnom supermarketu, holivudska zvezda je privlačila poglede prisutnih. I to ne nužno zbog svog imena, nego zbog izdanja u kojem se pojavila.

Melani Grifit poslednjih godina neretko zapanji svojim izgledom. Reč nije o njenim godinama ili o lošem imidžu – plastične operacije na njenom licu uzele su danak.

Kupujući namirnice u lokalnom supermarketu, holivudska zvezda je privlačila poglede prisutnih. I to ne nužno zbog svog imena, nego zbog izdanja u kojem se pojavila.

S obzirom na to da ima 60 godina sasvim je razumljivo da će neno lice i otkrivati godine koje nosi, ali, nenašminako lice otkrilo je mnogo više od godina.

Neuredna frizura, bledo lice, neobično crvenilo na licu, suve i ispucale usne na kojima je vidljivo bezbroj korekcija – izdanje je u kojem je nekad slavnu glumicu i Banderasovu bivšu suprugu bilo nemoguće sresti.

FOTKE SU OVDE

Da li se samo potpuno opustila i odlučila da se nimalo ne zamara fotografskim blicevima, ili je pak posredi neko stanje koje se otelo kontroli – svetski mediji mogu samo da nagađaju šta se zapravo događa sa glumicom.

Prošlog meseca Melani je uživala slaveći 60. rođendan u veselom ženskom društvu u kultnom njujorškom restoranu „Craig’s“, a proslavi je prisustvovala i njezina bliska prijateljica Kris Džener.

Pre samo nekoliko meseci javno je progovorila o svom izgledu. Priznala je da su je brojni komentarivrlo povredili.

- Nisam bila svesna kako izgledam dok nisam čula tuđe komentare. Nadam se da sad izgledam bolje - objasnila je.

Izvor: Gloria.hr

 

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari