Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

26. 08. 2017. 13:06   >>  15:52

„Zaljubljeni neženja“: Dafne i Omer nikad više zajedno!

Eksplozivna strast koja se događa između glavnih glumaca turske hit serije uopšte se ne dopada glumčevoj devojci iz privatnog života. Pa je ona rešila da stavi veto na njihove buduće zajedničke angažmane.

Bariš Aruč i Elčin Sangu jedan su od omiljenih turskih glumačkih parova. Od prve epizode serije „Zaljubljeni neženja“ njih dvoje pokupili su simpatije publike. Ali, ne simpatišu svi ovaj sladak par.

Barišova devojka, glumica Guspe Ozaj, mnogo se uznemirila kad je shvatila da njih dvoje uživaju u zajedničkom poslu, a ljubomoru su na tihoj vatri krčkali medijski napisi da između Dafne i Omera i u privatnomm životu sve vrca od strasti. Turski mediji pišu da je ljubomorna Guspe čak odlazila i na set i insistirala da se scenario menja u smislu da se vrlo skrate ljubavne scene koje njen dragi ima sa „turskom Crvenom Sonjom“, kako zovu Elčin Sangu u domovini.

I taman kad se snimanje završilo i Bariš izašao iz uloge, Guspe je mislila da će da dane dušom. Ali džabe. Barišu je ponuđena uloga u jednom filmu uz ponudu i da sam izabere koju će devojku ljubiti: Elčin Sangu ili Fahrije Evdžen. Navodno, Bariš je diskretno napomenuo da bi voleo da to bude Elčin.

Ali, Guspe je vrlo indiskretno reagovala na tu vest. Čim je čula da njen dečko planira da zaigra u filmu sa njenom opsesijom, kažu komšije da je urlala da se cela kuća tresla. Rekla mu je da nema šanse da igra sa njom, iako je on uporno tvrdio da nije imao nikakvu aferu sa koleginicom. Ali, Guspe je bila kategorična: može slobodno da zaboravi na nju ako odluči da igra sa „crvenokosom kuč.om“.

Bariš je izleteo iz stana, a epilog nije poznat.

Izvor: TVNovele

 

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari