Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

11. 08. 2017. 13:23   >>  13:28

Vozač lejdi Di prekinuo tišinu dugu 20 godina: „Voleo bih da sam ja bio za volanom te noći...“

Vozač princeze Dajane Kolin Tebut juče je prvi put govorio za medije nakon 20 godina od kobne noći u kojoj je stradala Dajana. Tebut je u emisiji "Dobro jutro, Britanijo" priznao da bi voleo da je on bio za volanom smatrajući da su te noći vozili prebrzo.

Kolin Tebut, jedan od njenih najpouzdanijih asistenata, otišao je u bolničku sobu u Parizu odmah nakon njene smrti rešen da se pobrine o detaljima koji slede. Ispričao je da je na prozore stavio ćebad kako niko ne bi mogao da vidi šta se dešava unutra. 
Govoreći o trenucima nakon smrti princeze Dajane, Tebut je ispričao da je bilo "vrlo teško i emotivno gledati osobu kako leži u krevetu, a ne u mrtvačnici“. 
“Našao sam neke ventilatore da rashladim sobu, u kojoj je bilo veoma toplo. Dok sam šetao okolo, trepavice i kosa princeze su se pomerale, što je bilo prouzrokovano vazduhom, i to me je dosta pogodilo. Morao sam da se okrenem, razmislim malo o svemu tridesetak sekundi i potom da nastavim sa onim što sam radio”, priča on. 
Tebut je ispričao da se u trenutku nesreće nalazio u krevetu, a prisećajući se Dajane, rekao je da je imala smisla za humor i da se prema osoblju ophodila sa poštovanjem, ali je i dodao da je, kada je u pitanju kraljevska porodica, postojala granica, koju nije trebalo prelaziti. 

Pratite nas i na Viberu!

“Nijednu prekornu reč nisam čuo za dve godine”, rekao je. 
"Te godine, pre nego što je umrla, bila je dobro i činilo se da uživa u životu i da je bila srećna", kaže Tebut.

Izvor: B92

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari