Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

12. 08. 2017. 14:11   >>  09:50

Propast Margite Stefanović: "Pokvarila je ceo fazon"

"Divna Magi. Nije to smela da dozvoli. Pokvarila je ceo fazon. Znala je koliko sam dobar s njom i da ću da je primim. Mnogo smo se družili, bilo je to veliko prijateljstvo", istakao je multimedijalni umetnik i pisac Džoni Racković o Magi iz EKV.

- Ma Milan je bio divan, bre, ali ušli su brzo u velike pare, zezali su se s mnogo opasnim stvarima. Uvek kažem: „Ne može se skejt voziti na opijatima!“ Bilo je svega u mom životu - spida, koksa, ali na opijatima se ne možeš baviti sportom i to mi je sačuvalo život, odabir tako napornog načina života. Tu nema opraštanja, nisu umeli da se čuvaju, rekao je u razgovoru za Kurir multimedijalni umetnik i pisac Nenad Džoni Racković.

Racković se u razgovoru, dotakavši se članova čuvenog EKV, posebno osvrnuo na Margitu Stefanović.

- Divna Magi. Nije to smela da dozvoli. Pokvarila je ceo fazon. Znala je koliko sam ja dobar s njom i da ću da je primim. Viđali smo se pre nego što je umrla. Bila je ostavljena od svih, opljačkana u Indiji, bez krova nad glavom. Mnogo smo se družili, bilo je to veliko prijateljstvo. Govorio sam joj: „Nije dozvoljeno da pored svih tih ponuda koje si imala, šta si sve mogla da stvoriš, prodaš dva stana i završiš u garaži u Borči. Koliko si putovala dotle? Niti Cane, niti Đule, niti ja, a bili smo oko nje do kraja, niko više nije hteo da ima posla s tim stvarima. Ne svodi se umetnost na pitanje lične satisfakcije. To je bila beogradska kuga koja je oduzela mnoge - ne možemo samo da se zezamo.

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari