Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

17. 07. 2017. 12:17   >>  12:59

Bivši suprug Snežane Savić je tri decenije stariji od svoje sadašnje žene, a ona je glumica i to...

Reditelj i scenarista Dragoslav Lazić (80) svoju treću ženu je upoznao pre 18 godina, kada je ona imala samo 26. godina.

Reč je o glumici Dragani Turkalj (44) sa kojom je godinama pokušavao da se ostvari u ulozi roditelja.

Posle 18 godina zabavljanja, tačnije 15 godina braka, Dragana i Dragoslav su 2012. godine dobili blizance.

"Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj. Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla, Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji“, pričala je pre nekoliko godina Dragana Tukalj za magazin "Hello".

Ona je istakla da je jedan od najtežih perioda te borbe bio taj što su se preselili u novi stan i jednu sobu su namenili za bebu, ali su je ubrzo pretvorili u gostinjsku. sve igračke koje je kupovala poklanjala je drugim mališanima.

Kako Dragoslav iz ranijih brakova ima troje dece, svi oni su dobijali svoju decu, a Dragana se borila i borila.

Njih dvoje su posle jedanaest godina duge borbe dobili blizance - ćerku Iskru i sina Lazara, a Dragana je odlučila da priča o ovome kako bi drugim ženama ulila nadu da ne odustaju od borbe za potomstvo.

Dragoslav Lazić je u kasnijim intervjuima otkrio da je njegova supruga odlična majka, a njihovi blizanci odlično se slažu sa njegovom ostalom decom sinom Zoranom, Katarinom i glumicom Anitom Lazić koju ima iz braka sa Snežanom Savić.

Dragana Turkalj poznata je po ulozi u seriji "Seljaci" u kojoj je glumila sa Lazićevom ćerkom iz braka sa Snežanom Savić.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: hellomagazin.rs/blic.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari