Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

17. 07. 2017. 10:45   >>  11:12

Sećate se Tikine majke iz Porodičnog blaga? Ona danas ima 81 godinu i izgleda MLADOLIKO!

Srećni ljudi, Bolji život, Porodično blago... serije snimane krajem 90. godina prošlog veka, a i dan-danas su jedne od najgledanijih. Svaku njihovu repliku znamo napamet, i koliko god ih reprizirali, retko koji gledalac bi prestao da gleda ovakve evergirnove naše domaće kinematografije.

Serija "Porodično blago“ okupila je pravu glumačku ekipu, od koje nažalost neki više nisu sa nama. Režirali su je Aleksandar Đorđević i Mihailo Vukobratović, a premijerno je prikazivana od 1998. do 2002. godine.

Pored glavnih likova Miše Janketića, Svetlane Bojković, Nebojše Glogovca, Mine Lazarević, Vukašina Markovića i Žike Milenkovića, svi pamtimo čuvenu familiju Stojković sa sela Stajkovce.

Sećate se Tikine (u ulozi Predrag Smiljković) majke Jane? Ulogu je tumačila Dunja Činče, koja danas ima čak 81 godinu i izgleda... Prosudite sami kako izgleda. Za nju kao da je vreme stalo! 

Dunja Činče je rođena 7. jula 1936. godine u Pirotu, a svi je pored pomenute serije pamtimo po filmovima Poltron (1989), Oktoberfest (1987) i seriji Bolji život (1989). 

Pratite nas i na Viberu!

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari