Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

13. 07. 2017. 09:35   >>  15:29 Autor: z.š.

"Paramparčad" ima Keriman, a "Zaljubljeni neženja"- Neriman

Figura tetke/strine/ujne igra važnu, ponekad i ključnu ulogu u turskim serijama. Sva zamešeteljstva, spletke, dobronamerni pokušaji i propali pokušaji uglavnom su delo ruku žena iz familije koje nemaju prečeg posla nego da prave zvrčke. U seriji "Paramparčad" to je bila tetka Keriman, dobrodušna pakosnica. U novoj hit seriji (koju gledate bez daha) to je Neriman, Omerova strina, koja je naumila da mladića pod hitno zbrine zarad svojih ličnih inetresa. Ali, da li je Neriman stvarno takva "zlica od opaka"?

RADNJA (UKRATKO): Defne Topal ulazi u neobičnu ljubavnu igru samo sa jednim ciljem - da vrati dug koji je napravio njen brat. Ljubavna zavrzlama počinje slučajno u restoranu u kome Defne radi kao kelnerica, kada je nepoznati mladić po imenu Omer iznenada poljubi, bežeći od sastanka naslepo koji mu je upriličila „zabrinuta“ strina Neriman.

Taj nenadani poljubac neće proći neprimećeno, spaziće ga upravo strina kojoj će momentalno sinuti sjajna ideja. Neriman pronalazi Defne i nudi joj čak 400 000 lira da se prvo uda, a da zatim ostavi Omera...

Uloga strine Neriman dodeljena je Nergis Kumbasar, turskoj glumici koju porede sa Ketrin Denev. Nergis ima 54 godine, muža i ćerku i sasvim lepu glumačku karijeru. 

U ulozi Neriman snalazi se, rekli bismo na osnovu prvih epizoda, sasvim lepo i relaksirano. 

Da li će se, kao u slučaju Keriman, pokazati da je Neriman zapravo jedna "mica" i žena dobrog srca, a ne materijalista i bezdušna žena kojoj je njen interes jedini cilj?

Mada, s Turcima se nikad ne zna: taman pomisliš da je jedno, a oni smilsle nešto drugo. Bar kada su u pitanju drame i trileri, pa ne verujemo da bi iz tog pravila izuzeli i lepu letnju romantičnu komediju.

Šta vi mislite, da li je Neriman dobra kao Keriman? 

Pratite nas i na Viberu!

Sve epizode serije "Zaljubljeni neženja" možete da gledate OVDE

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari