Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

09. 07. 2017. 14:52   >>  10:01

Ko je riđokosa slatkica koja lomi srce zaljubljenom neženji?

Elčin Sangu je poznata je turska glumica koju ćete od ponedeljka, 10. jula, gledati na Prvoj sa velikim oduševljenjem u ulozi Dafne, devojke koja lomi srce okorelom neženji. Pa, da se upoznamo...

Rođena je 13. avgusta 1985. godine u Izmiru gde je završila osnovnu i srednju školu, nakon koje upisuje Fakultet dramskih umetnosti, odsek za opersko pevanje.

Prve glumačke korake napravila u pozorištu u Izmiru da bi profesionano postala glumica 2011. godine.
Do sada je glumila u šest serija i četiri reklame. 2016. godine dobila je 10 nagrada, a za još pet bila nominovana. Sve su bile vezane za seriju „Zaljubljeni neženja“.

Jedna sasvim obična devojka dobija ponudu koju ne može da odbije, da osvoji najpoželjnijeg neženju u gradu, a potom i da ga ostavi... I to za novac! Kada najpoželjnijem neženji u gradu iznenada zaigra srce, neće ni slutiti šta se krije iza ove neobične romanse. Defne Topal (Elčin Sangu) ulazi u neobičnu ljubavnu igru samo sa jednim ciljem - da vrati dug koji je napravio njen brat.Uloga Defne donela joj je ogromnu popularnost, ali i stabilnost, ne samo finansijsku.

Na pitanje kako sada gleda svoj život, Elčin je u jednom intervjuu rekla da je veoma srećna

Kaže da je znala da će se jednog dana njen život promeniti, ali nije imala pojma kada će taj trenutak doći.

- Imala sam neki osećaj ulaskom u seriju, da će do nećega da dođe što će me upotpuniti ali nisam znala koliko.

Kaže da je intuicija nikada nije prevarila. Ne može baš sve da proceni u potpunosti, ali neki signali joj uvek daju do znanja u kom pravcu će da idu njena osećanja.

Veoma vodi računa o ekologiji i boji se samoće.

- Moji otac i majka su rastavljeni od mog detinjstva. Sećam se jasno tog vremena, iako sam imala samo tri godine Otac je ostavio majku kada sam bila potpuno mala. Moja majka ima 49 godina, razlika među nama je 18 godina i zato smo nas dve zajedno prolazile kroz život i sve smo prolazile same. Zato sada zajedno uživamo u svojim životima.

Tek sad sa serijom „Zaljubljeni neženja“ mnogo se saznalo o njoj.
– Da, bila sam povučenija, mirnija, iako je u meni bilo malo avantursitičkog duha, ja sam i dalje sramežljivo gledala na sve to. Plašila sam se šta da kažem, kako da se ponašam, čemu da se posebno okrenem... A sad... Sad kao da sam se oslobodila. Moj se život promenio iz korena. Tačno znam šta da kažem, kako da ispoljim svoju energiju. Kao da sam stala na sopstvene noge.

Detalje o seriji možete da pogledate i pročitate OVDE

Pročitajte i: 

Bali - beg je prošlost jer stigao je - Bariš Arduč!

Izvor: Iznajmljena ljubav

 

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari