Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

07. 07. 2017. 10:21   >>  12:43 Autor: z.š.

Bali - beg je prošlost jer stigao je - Bariš Arduč!

Bariš Arduč je nov turski slatkiš koji će ovdašnje dame prosto obožavati. Glumac je u rekordnom roku uspeo da poljulja tron najvećem zavodniku među zavodnicima - Buraku Ozčivit, poznatom kao Bali - beg.. Pošto smo Bali -bega oženili i poslali u zaborav, red je da vam predstavimo novog mega frajera za kojim ćete uzdisati već od ponedeljka kad na Prvoj počne nova turska hit serija "Zaljubljeni neženja" u kojoj glavnu ulogu tumači ovaj gospodin. Pa, da se upoznamo...

Na turskom TV nebu zasijala je nova zvezda i za nekoliko meseci osvojila srca mnogih žena od sedam do sedamdesetsedam godina. Bariš Arduč joj je ime.

Rođen je 9.septembra 1987. u Švajcarskoj, gde je živeo sa roditeljima i sa braćom sve do osme godine kada se doselio u Tursku gdje i danas živi. Bariš je televizijski i filmski glumac a bavi se i modelingom i humanitarnim radom.

Serija ga je za tili čas vinula u orbitu: na društvenim mrežama otvorene su mnoge fan stranice, dobio je titulu “novog omiljenog junaka”... Zgodan i talentovan, vrhunska kombinacija. A Bariš – obema nogama na zemljis stoji.

- Mislim da je u pitanju kombinacija ta dva razloga. Naravno, ako se u Turskoj bavite javnim poslom, na televiziji, poželjno je da dobro izgledate. A ako pored toga i dobro glumite – utisak je još bolji. Svestan sam da je pitanje fizičkog izgleda ponekad nepravedno, ali ja takođe koristim ove prednosti. I uvek se trudim da budem što bolji glumac. 
Od ponedeljka, 10. jula gledaćete ga kao zaljubljenog neženju u istoimenoj seriji holivudskog zapleta i turske dramatičnosti koja već neko vreme usijava piplmentre na Bosforu.

Ljubavna zavrzlama počinje slučajno u restoranu u kome lepa Defne radi kao kelnerica, kada je nepoznati mladić po imenu Omer (Bariš Arduč) iznenada poljubi bežeći od sastanka naslepo koji mu je upriličila „zabrinuta“ tetka Neriman. Taj nenadani poljubac neće proći neprimećeno, spaziće ga upravo tetka kojoj će momentalno sinuti sjajna ideja.

U jednom intervjuu Bariš je objasnio:

- Moj lik se zove Omer i još pokušavam da se naviknem na njega, mada smo donekle slični. Nisam preterano društvena osoba, mada nisam ni tako asocijalan kao on. Uživam u svakom trenutku na setu, a rad sa koleginicom Elčin Sandu, koja igra glavnu junakinju Defne, pravo je zadovoljstvo. Mislim da smo uspeli u nameri da gledaocima predstavimo priču o najčistijoj ljubavi, koja je ipak prožeta intrigama."

Mislite li da čovek bira ljubav ili je ona ta koja bira njega?
- Ljudima nije dat luksuz da sami biraju ljubav. Ipak, ponekad imamo tu sreću da uživamo u onom što nas čeka na tom polju.

Zanimljivo je da Bariš nije bio mnogo popularan pre uloge Omera, a i ta romantična komedija bila je u planu da bude emitovana samo tokom letnje sezone u Turskoj, dok se glavni glumački asovi odmaraju.

Ali, dogodilo se nešto neočekivano.
Od prvog dana serija je na prvom mestu gledanosti petkom. Šarmanta i duhovita priča o introvertnom dizajneru cipela i devojci čistog srca osvojila je gledaoce svih uzrasta, a posebno su im se dopali glavni akteri – Bariš Arduč kao Omer i prirodno crvenokosa Elčin Sangu kao Defne.
„Kad Bariš onako pogleda Defne, zaboravim šta sam htela da napišem“, žali se jedna TV kritičarka.

A gledaoci žele da Omer i Defne stvarni budu par, pa ih svakodnevno zatrpavaju porukama da jedno drugom odgovaraju i da im žele zajedničku budućnost.

Uzalud mladi glumci ponavljaju da imaju uspešne veze: Elčin je sa biznismenom koji ne želi da se eksponira u javnosti, a Bariš je oko godinu sa koleginicom Gupse Ozaj.
I dok Elčin nekako uspeva da sačuva privatnost, obožavateljke su otkrile gde se markantni glumac snabdeva voćem, pa je jedan novinar dana bio očevidac sledeće scene.
- Sedeo sam u kafiću na Džihangiru preko puta kojeg se nalazi prodavnica voća. Odjednom primetim da se ispred prodavnice stvorio red i da je nastala velika graja. Pogledam, kad ono stotinak devojaka u dvadesetim godinama navalilo na starog prodavca pitanjima koja se svode na jedno: kad Bariš dolazi, da li je danas svraćao, kojim danima obično pazari? I shvatim da se pročulo da se Bariš i Gupse tu često snabdevaju pošto žive u blizini.
Ni dame iz visokog društva nisu ništa manje impresionirane. Ali one ne opsedaju voćaru, njihove metode su suptilnije: obično organizuju humanitarne večere na kojima je glavna faca neko od poznatih. A ove godine gotovo svakoj takvoj večeri prisustvuje - Bariš Arduč.
Stvarna potvrda da je na vrhu Barišu stiže i iz sveta reklame. Tako je ovih dana snimio reklamni film za jednu modnu marku obuće, a za to je inkasirao 200 000 evra. Dvadeset puta više nego što su ga dosad plaćali za sličan posao.

Detalje o seriji možete da pogledate i pročitate OVDE

Izvori: Lepota i zdravlje, Glossy.espreso, Amazonke

4 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari