Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

19. 05. 2017. 09:14   >>  09:23

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić – venčanje 25. juna?

Iako su mnogi mislili da veza glumice Jelisavete Orašanin (28) i kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića (30) neće potrajati, njih dvoje su zakazali venčanje za 25. jun.

Prema pisanju magaznina "Glorija", svadbi će prisustvovati oko 200 zvanica, mahom iz sveta sporta i glume, i Jelisavetina i Miloševa rodbina. Za sada se zna i da će svečani čin biti u jednom beogradskom klubu.

– Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići, izjavio je Miloš.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari