Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

02. 04. 2017. 11:14   >>  17:17 Autor: Zorana Šokorac

Glavni baja u novoj turskoj seriji: "Nisam srećan u ljubavi"

Ozkan Deniz je sigurno ime koje će budući gledaoci serije "Sudbina" lako upamtiti jer je sastavljeno od imena glavnih glumaca serije "Paramparčad". OK, sad da uozbiljimo. On je pevač, glumac, kompozitor, reditelj... Turski zavodnik koji je jednako uspešan i u oblasti muzike i filma. Pored velikog broja snimljenih albuma i filmskih ostvarenja, Özkan je slavu stekao i zahvaljujući turskim serijama. Seriju "Sudbina" gledaćete od 3. aprila na TV PRVA (svaki dan u 19:10h). A sad da mi upoznamo Ozkana i da vidimo zašto je on drugačiji od Džihana, Ezela i drugih junaka turskih sapunica.

Otkad se pojavio na javnoj sceni, markantni Turčin važi za jednog od najzgodnijih glumaca u svojoj zemlji. S obzirom na njegovu svestranost, smatraju ga i najplaćenijom zvezdom u Turskoj.

Iako u razgovoru ostavlja utisak direktne i vrlo britke osoba, glumac koji iza sebe ima devetogodišnji brak s koleginicom Handan Deniz, iskrena je i draga osoba, puna samopouzdanja, koja i te kako poznaje disciplinu, obožava učenje i rad na sebi kao umetniku. Takav utisak ostavio je na novinarku hrvatskog magazina Story iz kog vam prenosimo delove intervjua.

Ozkan Deniz tumači lik Kahramana Jorukhana, najvažnijeg člana porodice Jorukhan. Njegov otac je ostario pa ga je Kahraman postao glava porodice. Oženjen je s Defne, ali njegovo telo, srce i duša pripašće Elif.

Da li je sudbina zacrtana već prvom epizodom serije “Sudbina”?

 - Tri  epizode su već dovoljna referenca. Mislim da je najveći faktor uspeha neke serije scenario. Gledaoci bi trebalo da se pronađu u nekoj priči.

Osim što ste glumac, vi ste i reditelj i scenarista, ali u ovoj seriji pojavljujete se samo u ulozi glumca. Kako ćete se prepustiti seriji koju je neko drugi napisao i režirao?

- To će biti veoma jednostavno. Naravno da se uključujem na nekim mestima zato što se scenario veoma brzo piše. Posao scenariste nije nimalo lak. Možeš li u tri dana napisati scenario?

O čemu je reč u seriji?

- Ja glumim Kahramana. Vratio sam se u rodni kraj, živim život kakav je zamislio moj otac, ali zapravo imam sasvim druge snove. Uzrok svemu tome pomalo je i moj stariji brat. Zato često imamo razmirice. Želim slobodan i nezavisan život, ali prisiljen sam da se vratim u u Antakiju i oženim se. Moju suprugu igra Begum Kučuk. Ona otelotvoruje lik Defne. Pomalo je luda. Razmišlja i ponaša se ekstremno. Imala je saobraćajnu nesreću pre sedam godina, koju je prouzrokovala ljubomora. Izgubila je dete. Na kraju ta trauma postaje stanje iz kojeg je nemoguće pobeći. Budući da njeno lečenje ne daje rezultate, porodica donosi zajedničku odluku. Pronaći će surogat majku. Ona će nositi Kahramanovo i Defnino dete.

- Siromašna devojka, bogat muškarac, nemoguća ljubav… Da li je sve to rezultat jedne jasne računice?

- Gledalac televizijskog programa je kao učenik koji uči napamet. Ne prihvata baš situacije koje izlaze van njemu poznatih tematskih okvira. Uostalom, na televiziji i nema previše šarolike tematske ponude, kao što je to u bioskopima. Za televiziju ima smisla raditi za gledatoce koji su ozbiljno shvatili stvari koje ste prethodno radili. Zato je u Turskoj i dalje popularno obrađivati teme porodičnih intriga, snažnih porodičnih odnosa koje razara neki spoljni virus, raspada unutar porodice… Gledatocima je to privlačno. 

Omiljeni ste kod žena. Koji su razlozi za to?

- Možda sam tip koji im nije stran. Mogu me poistovetiti sa svojim bratom, ocem ili ujakom. Uklapam se u te muške uloge.

Jesu li žene vaše zaštitnice?

- Da, žene i deca. Uostalom, žene i deca najveći su potrošači na svetu. Muškarci ih samo prate i rade ono što im se kaže. Mene vole jer sam im drag i simpatičan. Ne lažem ih. Ja samo uočavam kada stvari krenu po zlu.

Šta vas najviše plaši u životu?

- Zastoj. Nemogućnost da nastavim da mislim, da radim, da živim. Ostati zaglavljen.

Koliko ste godina u ovom poslu?

- Počeo sam da zarađujem s devet godina. Otad sam u ovom poslu.

Kakav je vaš ljubavni status?

- U tome nisam preterano srećan. Nikako da me zahvati taj žar. Mogu samo reći ovo: više ne želim da budem u vezi za koju ne verujem da će potrajati.

Da li biste voleli da imate decu?

- Naravno da želim, ali želim da nađem nekoga ko mi odgovara, da to bude neko ko ima veru. Ne govorim samo u smislu religioznosti, nego mislim na veru u porodicu, u posao, u ljubav i budućnost. Postoje ljudi bez vere, oni koji žive u osećaju ništavila. Očigledno ne mogu s takvima da zasnujem porodicu. Snimi film, napravi seriju, napravi album, održi koncert. Sve sam odrađivao s vrhunskim užitkom. Sada se samo ponavljam. Želim da nađem nešto novo. U potrazi sam za novim uzbuđenjima i užicima. Možda zbog toga želim da imam  porodicu. Ne znam kako je to. Ne znam da li je dobro, loše, problematično ili sjajno… Ali znam da želim da pokušam.

Ozkan Deniz ostaje prijatelj s onima s kojima je imao avanturu za jednu noć.
- Moja prva ljubav bila je plesačica koja je radila u noćnom lokalu. Njeno ime otkriveno je mnogo godina nakon što se sve dogodilo i počele su besmislene priče oko svega. To se povlačilo po novinama. Ogadila su mi se sećanja koja su mi do tada bila lepa, da se tako izrazim. U odnosima sa ženama tipični sam horoskopski bik. Dodir mi je jako važan. Mogu da održavam vezu na daljinu, ali trenutak u kojem se ostvari ta ljubavna hemija između mene i neke osobe nezamisliva je ljubavna moć. Sada sam sasvim izbacio avanture za jednu noć. Čak i kada bih izgubio seksualnu želju, ostajao bih u prijateljskom kontaktu s tom osobom. Uveo sam posve drugu dimenziju u svoje odnose.

Prema mnogim anketama vi ste jedan od najlepših i najseksi muškaraca u Turskoj. Vidite li vi sebe tako?
- Nemojte,molim vas. Ja nisam zgodan kao Čagataj Ulsaj, na primer. Svako ima drugu predstavu o lepoti. Mislim da je za mene važno znanje koje steknemo. To je plus. Lepota je za mene najmanje važan faktor.

Turski glumac, muzičar, kompozitor i režiser rođen je 19. maja 1972. godine u Ankari. Karijeru je počeo kao pevač i muzika mu je otvorila vrata glumačke karijere 2011. godine. Od 1991. do 2000. godine bio je u braku sa Handan Deniz.

Sve informacije u vezi sa serijom "SUDBINA" možete da dobijete OVDE

Izvor: Story, Svetserija, Flajeronline

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari