Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

20. 03. 2017. 09:12   >>  09:23

Zvezdi "Prljavog plesa" jedna operacija uništila karijeru

Holivudska glumica Dženifer Grej svetsku slavu stekla je ulogom u filmu "Prljavi ples" u kom je igrala s Patrikom Svejzijem. Posle tog filma, na svetskoj sceni pala je u zaborav i nije snimila ništa značajno. Danas kaže da je za to kriva jedna operacija.

Lik Bejbi, svojeglave tinejdžerke koja se zbog ljubavi suprostavila porodici, publika i danas pamti. Scene plesa, romantike i poljubaca nje i Patrika Svejzija su kultne, ali Dženifer kaže da posle tog filma nije mnogo snimala. 
Danas, za to krivi posetu plastičnom hirurgu.

 "Želela sam da sredim nos. Otišla sam u operacionu salu kao poznata ličnost, izašla iz nje kao anonimus. Ni porodica, ni prijatelji nisu mogli da me prepoznaju. Malo je reći da nisam dobijala previše ponuda za uloge posle operacije", rekla je glumica. 
Grej je nos operisala početkom devedesetih i to joj je zauvek promenilo život.

Njene veze sa Džonijem Depom i Metjuom Broderikom su poznatije od njenih kasnijih ostvarenja. Grejeva se udala se za glumca Klarka Grega 2001. i imaju ćerku Stelu.

Za ulogu Bejbi u igri su bile Sara Džesika Parker i Šeron Stoun. Val Kimer je trebalo da bude njen partner, ali je odustao u poslednjem trenutku pa je ulogu prihvatio Patrik Svejzi.

Izvor: Bulevar.B92

 

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari