Prva Srpska Televizija :: Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/rss.html Ovako je Verica Rakočević izgledala kada je imala 16 godina! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/126232/ovako-je-verica-rakocevic-izgledala-kada-je-imala-16-godina.html Verica Rakočević uskoro ulazi u osmu deceniju života, a priznaćete da uopšte ne izgleda tako. Ona je vrlo negovana žena, a svoju krštenicu nikad nije krila.

Da bi fanove podsetila na svoj nekadašnji izgled iz mlađih dana, na Instagramu je objavila fotografiju kada je imala 16 godina.

"Pre više od pola veka, 16 godina, Deveta beogradska gimnazija. Sreća, tuga, radost, borba, život pun sadržaja koji negde donese nagradu ili kaznu", napisala je kreatorka u opisu fotke.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Tue, 12 Dec 2017 10:07:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/126232/ovako-je-verica-rakocevic-izgledala-kada-je-imala-16-godina.html
Znate li ko su ove dve devojčice? Sestre su, jedna glumica druga pisac, a roditelji su im poznati! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/122753/znate-li-ko-su-ove-dve-devojcice-sestre-su-jedna-glumica-druga-pisac-a-roditelji-su-im-poznati.html I jednoj od njih dve je danas rođendan.

Rođene su sestre. Jedna je pisac, druga je glumica. Obe žive u Novom Sadu i ponose se svojom porodicom, posebno ocem. Jedna od njih je na društvenim mrežama napisala:

"Danas je mojoj sestri rođendan... Smišljala sam neku lepu čestitku o sestrama, ali ona me prilično zeznula već na tu temu... Kada je drugi put zatrudnela, pitala je doktorka: ‘Šta bi više volela, devojčicu ili dečaka?’ ‘Devojčicu.’ rekla je Lola. ‘Zato što znam koliko je meni značila moja sestra u životu.’ I šta ja sad na to još da dodam?”

Reč je o Jeleni (Bebi) i Jovani Balašević!

Ćerke su poznatog kantautora Đorđa Balaševića i Olivere Balašević.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 4 Oct 2017 10:49:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/122753/znate-li-ko-su-ove-dve-devojcice-sestre-su-jedna-glumica-druga-pisac-a-roditelji-su-im-poznati.html
Da li prepoznajete devojčicu sa fotke? Danas je zgodna i zanosa plavuša! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/122628/da-li-prepoznajete-devojcicu-sa-fotke-danas-je-zgodna-i-zanosa-plavusa-.html Sušti kontrast u odnosu na tinejdžerske dane.

Sofija Milošević, naša prelepa manekenka, poznata je po svoja dva zaštitna znaka – “noge do brade” i platinastoj kosi, a sada imamo priliku da vidimo kako je izgledala kao klinka.

"Bila sam prava štreberka, mama, ovaj džemper je potpuno nepotreban", napisala je Sofija pored ove slike:

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Mon, 2 Oct 2017 10:24:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/122628/da-li-prepoznajete-devojcicu-sa-fotke-danas-je-zgodna-i-zanosa-plavusa-.html
Otac ju je napustio kada je imala samo dva meseca, a danas je izvanredna pevačica! Znate li ko je na fotki? http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/121522/otac-ju-je-napustio-kada-je-imala-samo-dva-meseca-a-danas-je-izvanredna-pevacica-znate-li-ko-je-na-fotki.html A njenoj majci je tada bilo 18. godina...

Kao tinejdžerka, britanska zvezda Adel je promenila desetak škola i stalno se sa majkom selila širom Velike Britanije.Interesantno je to što ona nikada i nije želela da bude poznata.

Htela je samo da pomaže prijateljima da njihove pesme budu kvalitetnije. No, jedan od njih je njeno delo objavio na popularnoj mreži što su producenti videli i nakon toga je snimila album.

Prvi cd prodala je u 10 miliona primeraka. Nakon toga se zaljubila u 10 godina starijeg muškarca, a kada su raskinuli napisala je pesmu "Someone like you" koja je postala veliki hit. Godine 2012. je osvojila šest Gremija, a već sada ih ima 12 i više od 100 miliona prodatih izdanja. Dva puta je proglašena za jednu od najuticajnijih ličnosti na svetu, piše blic.rs.

]]>
Fri, 8 Sep 2017 10:46:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/121522/otac-ju-je-napustio-kada-je-imala-samo-dva-meseca-a-danas-je-izvanredna-pevacica-znate-li-ko-je-na-fotki.html
Danas je veliki CAR! Vole ga zbog talenta i duhovitosti, a možete li da pogodite ko je to? http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/120628/danas-je-veliki-car-vole-ga-zbog-talenta-i-duhovitosti-a-mozete-li-da-pogodite-ko-je-to.html Fotka je nastala davne 1979. godine kada je glumac imao samo dve godine, a pogledajte o kome je reč...

Pratite nas i na Viberu!

Čim je objavio fotografiju iz detinjstva, dočekali su ga pregršt pozitivnih komentara na račun njegovog dečačkog izgleda. 

Reč je o glumcu Gordanu Kičiću koji danas ima 40 godina. Već 10 godina je u braku sa Zoranom Kičić sa kojom ima dve ćerke - osmogodišnju Sofiju i dvogodišnju Leu. Pamtimo ga s početka karijere kada je igrao jednu od glavnih uloga u seriji "Lisice", zatim po mnogim filmovima "Kad porastem biću kengur", "Sedam i po", "Ona voli zvezdu", "Nebeska udica" i mnogi drugi, dok ga danas možemo gledati u TV serijama "Ubice mog oca" i "Vojna akademija". 

]]>
Tue, 22 Aug 2017 09:00:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/120628/danas-je-veliki-car-vole-ga-zbog-talenta-i-duhovitosti-a-mozete-li-da-pogodite-ko-je-to.html
Danas je prelepa i vrlo popularna! Nema šanse da otkrijete ko je naša poznata ličnost sa fotke! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/120255/danas-je-prelepa-i-vrlo-popularna-nema-sanse-da-otkrijete-ko-je-nasa-poznata-licnost-sa-fotke-.html Otkad je objavila svoju fotografiju iz detinjstva, mediji ne prestaju da bruje. Fotka se širi velikom brzinom, a ko god je vidi ne zna o kojoj poznatoj ličnosti je reč.

Pogledajte dobro!

Pratite nas i na Viberu!

Naizgled dečak, ali danas prava lepotica, Anđelka Pripić je objavila svoju fotku i napisala "mini me".

Nekada je vodila emisiju "Bulevar" na B92, a mnogi je pamte iz najgledanijeg sitkoma "Andrija i Anđelka" 2015. godine.

]]>
Mon, 14 Aug 2017 11:28:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/120255/danas-je-prelepa-i-vrlo-popularna-nema-sanse-da-otkrijete-ko-je-nasa-poznata-licnost-sa-fotke-.html
Verovatno ne znate ko je ovaj dečak, a danas se mnogi ježe kada čuju njegov glas! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119389/verovatno-ne-znate-ko-je-ovaj-decak-a-danas-se-mnogi-jeze-kada-cuju-njegov-glas.html Bio je preslatko dete, danas je pevač čije pesme mnogi obožavaju, a njegov glas zaista fascinira!

Mnogi su u komentarima napisali da se ništa nije promenio i da je i dan-danas zadržao nešto svoje iz detinjstva, a šta vi mislite?

Da li prepoznajete ko je na fotografiji koja je nastala kada je pevač imao samo godinu dana...

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sat, 29 Jul 2017 12:15:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119389/verovatno-ne-znate-ko-je-ovaj-decak-a-danas-se-mnogi-jeze-kada-cuju-njegov-glas.html
Da li znate ko je ova devojčica danas? http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119201/da-li-znate-ko-je-ova-devojcica-danas-.html Uopšte ne liči na sebe!

Fotka je nastala u njenom rodnom Leskovcu, u kojem je živela sa ocem glumcem Draganom i majkom Milicom (frizerka po profesiji). Rođena je kao drugo dete, a ima dve rođene sestre. Kao tinejdžerka se bavila muzikom, upusavši srednju muzičku školu 1995. godine ali je četiri godine kasnije sa ocem otišla u Beograd s ciljem da upiše glumu. Na trećoj godini studija Zdravko Šotra joj je ponudio ulogu u filmu "Zona Zamfirova", i tako je počela njena glumačka karijera. 

Pamtimo je po mnogim ulogama, među kojima su najpoznatije u serijama "Mešoviti brak" i "Ranjeni orao", filmovima "Nepobedivo srce", "Santa Maria della Salute", "Na mlečnom putu", projektu u kojem je sarađivala sa prelepom Monikom Beluči i mnoge druge... 

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sun, 23 Jul 2017 09:00:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119201/da-li-znate-ko-je-ova-devojcica-danas-.html
Da li biste je prepoznali bez njene čuvene frizure? http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119215/da-li-biste-je-prepoznali-bez-njene-cuvene-frizure.html Ko je osoba sa fotografije?

Kada pomislite na Lidiju Vukićević, prva asocijacija je neka bujna kosa, po kojoj je autentična.

Svi znamo da je aktivna na društvenim mrežama i da se svakodnedno hvali svojom vitkom linijom, a nedavno je javnosti pokazala kako je izgledala u detinjstvu.

"I ja sam nekada bila mala, a ovo dete u sebi sam i danas sačuvala“, napisala je glumica pored fotografije i navela da danas puni 55. godina, nakon čega su usledile čestitke. 

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Thu, 20 Jul 2017 09:57:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119215/da-li-biste-je-prepoznali-bez-njene-cuvene-frizure.html
Jedan od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji objavio svoju fotku iz detinjstva i pokazao... http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119169/jedan-od-najpozeljnijih-muskaraca-u-srbiji-objavio-svoju-fotku-iz-detinjstva-i-pokazao-.html Pamtimo ga po dobrim glumačkim ulogama!

Miloša Timotijevića pamtimo po serijama „Kraj dinastije Obrenović“, „Gore-dole“, „Porodično blago“, „Lisice“ i filmu „Sedam i po“.

Trenutno ga viđamo kao poručnika Vidoja Vasiljevića u seriji „Vojna akademija“.

Nedavno je na Instagramu objavio fotografiju iz svog detinjstva, a sudeći po njoj zaključujemo da je bio vrlo slatko dete i pravi mali gospodin, što je ostao i dan-danas. Mnogim ženama danas je jedan od listi muškaraca kojima ne mogu odoleti.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 19 Jul 2017 10:14:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119169/jedan-od-najpozeljnijih-muskaraca-u-srbiji-objavio-svoju-fotku-iz-detinjstva-i-pokazao-.html
Do skoro je bio na meti kritikovanja, ali ovaj glumac je prešao preko toga i objavio svoju fotku iz detinjstva! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119063/do-skoro-je-bio-na-meti-kritikovanja-ali-ovaj-glumac-je-presao-preko-toga-i-objavio-svoju-fotku-iz-detinjstva-.html Bio je lepo dete.

Svi se sećamo čuvene fotografije koju je mladi glumac Vuk Kostić objavio sa ulovljenom srnom, zbog čega je Jelena Karleuša, veliki ljubitelj životinja i vegetarijanac, u medijima "osula paljubu“ po njemu.

Dugo je trebalo da se „slegne prašina“, a Vuk Kostić, i dalje veliki ljubitelj lova, nastavio da snima drugu sezonu serije „Ubice mog oca“.

Do skoro je bio jedan od od retkih poznatih ličnosti, koji nije aktivan na društvenim mrežama. Međutim, koleginica Nina Janković mu je iz dosade napravila nalog na Instagramu.

S obzirom na to koliko je fotografija do sada objavio, zaključujemo da se Vuk „navukao“ na ovu društvenu mrežu. Fotografija iz detinjstva je raznežila sve pripadnice lepšeg pola koje ga prate.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Mon, 17 Jul 2017 13:45:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/119063/do-skoro-je-bio-na-meti-kritikovanja-ali-ovaj-glumac-je-presao-preko-toga-i-objavio-svoju-fotku-iz-detinjstva-.html
Ovako je Andrija Milošević izgledao kao klinac! Objavio fotku i ispod napisao "nos ponos" (FOTO) http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/116072/ovako-je-andrija-milosevic-izgledao-kao-klinac-objavio-fotku-i-ispod-napisao-nos-ponos-foto.html Poznati glumac je važio za večitog neženju, sve dok prošle godine nije saopštio da je upoznao svoju srodnu dušu, takođe glumicu, sa kojom planira da provede ostatak svog života. Andrija Milošević ima 38 godina i važi za vrlo šarmantnog i duhovitog muškarca, a pogledajte kako je izgledao u srednjoj školi...

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sun, 9 Jul 2017 09:00:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/116072/ovako-je-andrija-milosevic-izgledao-kao-klinac-objavio-fotku-i-ispod-napisao-nos-ponos-foto.html
Najpoznatiji tata i sin na svetu! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/117307/najpoznatiji-tata-i-sin-na-svetu.html Tata je holivudska ikona, a sin je krenuo tatinim stopama. Doduše, u drugom žanru. Ko su klinac na fotki, znate li?

Majkl (desno) i Džoel (u sredini) sinovi su Kirka Daglasa.

Majkl je rođen 25. septembra 1944. godine u Nju Džersiju kao najstariji sin glumice Dajane Dil i Kirka Daglasa, a njegov mlađi brat Džoel takođe je bio glumac. Već u najranijem detinjstvu primetio je da za njega ne postoji drugi put, osim glumačkog.

Pratite nas i na Viberu!

Po ugledu na svoa oca, znao je da je reč o teškom poslu, ali i da su slava, moć i bogatstvo, ono nešto što ovu profesiju čini lakšom i lepšom.

Izvor: glossy.espreso

]]>
Sun, 18 Jun 2017 15:47:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/117307/najpoznatiji-tata-i-sin-na-svetu.html
Ovaj klinac danas je glavni lik u vašoj omiljenoj seriji! http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/116569/ovaj-klinac-danas-je-glavni-lik-u-vasoj-omiljenoj-seriji.html Od malih nogu bio je vragoslat, o čemu svedoči i ovaj osmeh. Izrastao je u jednog od najomiljenijih glumaca mlađe generacije, a trebnutno ga gledate sa, takođe urnebesnom, glumicom u hit seriji na Prvoj.

"Rođen sam u Podgorici, ali slučajno. Moji su bili u prolasku, a ja zapeo da ugledam svjetlost dana. Odmah po mom rođenju smo nastavili ka Nikšiću, gradu u kom sam dočekao pubertet. Moji roditelji, sada u penziji, radili su u Nikšićkoj pivari, mada je otac završio DIF, a majka je radila u kuhinji. Mnoge dane, posebno letnje, provodio sam kod strica Vukana i strine Draginje, u manastiru Morači, kod babe Nane u selu Osreći, gde su se pre par stotina godina nastanili Miloševići. Ipak, najviše vremena sam proveo kod mamine mame, bake Sofije, na planini Trebijesi u Rovcima. Na dvije hiljade metara nadmorske visine, pokraj Kapetanovog jezera, naučio sam da brinem o sebi, koliko sloboda košta i kako se jašu konji bez sedla", napisao je Andrija Milošević o sebi na portalu artist-international.com

Pratite nas i na Viberu!

 

 

]]>
Sun, 4 Jun 2017 12:15:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/116569/ovaj-klinac-danas-je-glavni-lik-u-vasoj-omiljenoj-seriji.html
Samo po glasu biste je prepoznali! Pogledajte kako je Ivana Španović izgledala sa 15 godina! (VIDEO) http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/114683/samo-po-glasu-biste-je-prepoznali-pogledajte-kako-je-ivana-spanovic-izgledala-sa-15-godina-video.html Riđokosa?

Nedavno je na Evropskom dvoranskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju skočivši u dalj 7.24 metra. 

Ne samo što je danas najbolja srpska atletičarka svih vremena, već je i kao tinejderka bila uspešna. Sa 15 godina je skakala više od poznate svetske rekorderke Haike Dreksler u tom uzrastu. 

I tada je verovala u sebe, a pogledajte kako je izgledala kao petnaestogodišnjakinja te 2005.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Mon, 1 May 2017 12:00:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/114683/samo-po-glasu-biste-je-prepoznali-pogledajte-kako-je-ivana-spanovic-izgledala-sa-15-godina-video.html
Beba je porasla u veliku seku http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/88614/beba-je-porasla-u-veliku-seku.html "Možda sam imala tu sreću u nesreći da strahote rata prođem vrlo mlada, zajedno sa svojim bratom, a zaštićena od strane majke, koja se neumorno trudila da nam ništa ne fali. A sanjala sam svoj san, tada tako nedostižan", napisala je, danas veoma popularna, pevačica na jednom svom blogu.

Pevačica Seka Aleksić jednom prilikom napisala je blog pod nazivom „Dečja duša“, gde se osvrnula na svoje detinjstvo:

„Često se setim svog detinjstva. Zaista, šta god da se dešava, dečja duša, nevina i bezbrižna, naivna i neiskvarena… Dete  živi onako kako može, kako mu se pruža i koliko mu se daje… i zadovoljno je.  Ne poseduje u sebi prokletstvo odraslog čoveka da grabi, gazi… Imala sam priliku, u više navrata, da sama uvidim decu koja teško žive, koja uveče ležu gladna, ujutru se bude, a i pored toga sutradan im lice krasi osmeh. Mnogi od njih su svojevrsni domaćini u svojoj kući, bez jednog od roditelja, pomažući svojoj bolesnoj majci, ocu, baki…  

Možda sam imala tu sreću u nesreći da strahote rata prođem vrlo mlada, zajedno sa svojim bratom, a zaštićena od strane majke, koja se neumorno trudila da nam ništa ne fali. A sanjala sam svoj san, tada tako nedostižan.

Trudim se da sačuvam to dete u sebi, nikad ga neću pustiti. Moji saradnici kažu da sam surovi profesionalac. U poslu i jesam, profesionalizam i ozbiljnost pristupa poslu su garancija uspeha. 

Kao devojčica volela sam da idem na koncerte Lepe Brene, Vesne Zmijanac… Gledala sam ih kako vladaju scenom, kako im publika skandira i zamišljala sebe, kako ću jednog dana stajati tu, na njihovom mestu i doživljavati to isto. U tim mojim mislima, maštanjima sve je delovalo tako slatko,  šljašteće i blistavo – jednom rečju sjajno. Ispred ogledala bih pevala, pravila raznorazne pokrete, ponekad bi mi se brat smejao, zadirkivao me…

Kasnije sam počela da pevam sa bendom i naišla na negodovanje svoje majke. Priznajem, bilo je dana kada sam se iskradala iz kuće zbog zakazanog nastupa, neposredno pošto sam završila osnovnu školu. Kasnije, korak po korak, da ne ponavljam svoju priču, iza sebe imam šest muzičkih albuma, karijeru kojom sam zadovoljna, supruga kojeg volim i mogu reći – živim svoj san, san iste one male devojčice koja je pred strahotama rata morala da napusti svoj grad, prijatelje, detinjstvo.

Eh, da je ta moja priča jedinstvena, nažalost nije, česta je, prečesta, mnogo je takvih. Mnogi su ostali bez svega što su teškim radom stekli… mnogi dan-danas  žive na ivici egzistencije…

Volja za životom je jača od svega, ljudski um je najjača “mašina” na svetu, neistražena poput svemira. Tu se krije sve. Najteže je krenuti od nule, a najlakše je odustati od svega.  U životu se treba boriti i ne plašiti se. Volja je dobar saveznik, a strah neprijatelj koji će je sputati. 

E, tu volju prepoznala sam na licima mnoge dece koju sam videla, koja su bez roditeljskog staranja, ili teško obolela, koja prepešače kilometre kako bi došla do škole, a onda se vrate, obavljaju kućne poslove, stignu da uče i budu dobri đaci. Kada posustanete, kada pred sobom ne vidite izlaz, probudite to dete u sebi, ako se uspavalo, tu je, tu je dok je vas, samo se, eto, uspavalo. Ono će vas uputiti, vratiti osmeh na lice i naterati da idete dalje.

Ljudi danas, a možda je tako bilo oduvek, većinom cene materijalne stvari. Da, lepo je nositi skupu modernu torbu, imati, kako bi se reklo “dobre krpice”, putovati, ići po raznim dešavanjima, da, sve je to lepo, ali prozirno poput celofana. Ja sam javna ličnost. Kad se upali crveno dugme na kameri, moje lice mora da bude nasmejano, kada sam na nastupu, moram se dati svojoj publici, svojim vernim obožavaocima, iako sam neraspoložena, iako mi se baš tog dana desilo nešto loše, ali osluškujem ljude, gledam te osmehe i to me pokrene, zaboravim na sve. Da, a kod kuće sam u trenerci, volim da podignem kosu, zavalim se u krevet i čitam knjigu, odgledam film, da – potpuno obična žena. 

Volim da pripremim  jelo za svog supruga  i prijatelje. Često i zaplačem, ali kad me niko ne vidi… Volim da odem kod svoje mame, da se ispričam sa njom  i popijem najlepšu kafu na svetu, koju ona sprema. Sve u svemu, jedna sasvim obična žena, da se ne bavim ovim poslom, ne bih se libila da radim bilo šta drugo. Ali čovek prosto mora znati šta hoće, nesrećan je taj koji ne zna šta može. Jednom kada krenete, ne zastajkujte, budite skromni i strpljivo krenite prema svom cilju, ali tim putem ne zastajkujte i kamenom gađate svakog psa koji bude lajao, jer, vreme će proći, a do cilja stići nećete, i uvek, ali uvek čuvajte to dete u sebi, ono će vam vratiti osmeh na lice i pomoći da nastavite dalje."

 

]]>
Sat, 15 Apr 2017 17:28:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/88614/beba-je-porasla-u-veliku-seku.html
"Rekli su mi da neću uspeti jer izgledam kao seljak" http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/112207/rekli-su-mi-da-necu-uspeti-jer-izgledam-kao-seljak.html A nije se promenio od malena. I uspeo je.

Govornu manu kao posledicu stresa nakon razvoda svojih roditelja, slavni Brus Vilis izlečio je glumom, a u koleginici Demi Mur koja mu je rodila tri ćerke, našao je svu sreću koju je nakon kraha njihovog braka dugo ponovo tražio.

Iako je u životu snimio više od šezdeset filmova, desetine televizijskih serija i nekoliko muzičkih albuma, glumac i producent Brus Vilis nije oduvek bio na samom vrhu. Poput svih običnih ljudi i on je imao svoje uspone i padove, životna razočaranja, gubitke, ali je uspevao da izađe sa svim nedaćama na kraj i to zbog toga što se nikada, kako i sam kaže, nije stideo da zatraži pomoć, zaplače ili se pobije.

Rođen je 19. marta 1955. godine u Nemačkoj kao najstarije dete bankarke Marlene i američkog vojnika Dejvida Vilisa. Pošto je dobio još dva mlađa brata, Roberta i Dejvida, a potom i sestru Florens, odmalena je naučio da deli materijalne vrednosti, ali i da bude zaštitnik. Sa samo dve godine, njegova porodica se preselila u Nju Džersi jer mu je otac izbačen iz vojske.

- Ne sećam se života u Nemačkoj. Čitavo moje detinjstvo vezano je za Nju Džersi koji je bio idealno mesto za odrastanje. Period do desete godine pamtim kao neko najlepše vreme jer je sve nekako bilo u redu, a kasnije su moji roditelji počeli da se svađaju i sve je otišlo do đavola. Dugo sam pokušavao da shvatim zašto mi se roditelji razvode, a mnogo godina kasnije, kada sam se i sam razveo, plašio sam se kako će to moja deca podneti, priseća se glumac čiji su se roditelji razišli kada je bio u srednjoj školi.

Tokom tog porodičnog stresa, od nervoze je počeo da muca, a jedino mesto gde nije imao govornu manu bila je pozornica. Logoped i psiholog su veoma brzo konstatovali da na daskama koje život znače Brus jedino može da izrazi sebe.

- Kada bih se popeo na binu i počeo da recitujem ili izgovaram neki tekst, prestajao sam da mucam. To je bilo jedino mesto gde sam mogao da pobegnem od loše situacije u kući i upravo tu nisam brinuo šta će biti sa mlađom sestrom i da li ćemo imati dovoljno novca da preživimo jer moji nisu radili ništa. Na sceni sam uz glumu uspevao da postanem neko drugi. Inače, ja sam radoholik i kad god sam kasnije imao neki problem, snimio bih film za koji bi potom kritičari tvrdili da je najbolji. Oduvek sam od problema bežao u posao.

Posle završene srednje škole počeo je da radi kao noćni čuvar u jednoj nuklearnoj fabrici, a kada je jedan njegov kolega ubijen, postao je konobar. Ipak, ovi poslovi nikako ga nisu ispunjavali, pa je upisao fakultet koji je napustio na prvoj godini jer je rešio da otputuje u Njujork i potraži svoju sreću u velikom gradu.

- Nisam mogao više da živim u Nju Džersiju jer je sve počelo da me guši. Postao sam nezadovoljan i nisam uspevao da pronađem sebe, a i nisam želeo da postanem debeli radnik koji je srećan samo kada pije pivo. Želeo sam nešto više i znao sam da to mogu. Spakovao sam svoje stvari u kartonski kofer, stavio srećnu kapu i krenuo u potragu za boljom sutrašnjicom.

Velikoj jabuci odlazio je na razne audicije, ali mu nikako nije polazilo za rukom da dobije posao, već je radio kao animator gostiju u barovima i kafićima, sve dok nije shvatio da je za njega najbolje da ode u Holivud - mesto gde snovi postaju stvarnost.

- Bio je to težak period za mene. Svi su mi govorili da nemam talenat i da nisam dovoljno lep da bih bio glumac. Tvrdili su da izgledam kao seljak i da ne postoji uloga u kojoj bih se snašao, ali očigledno su se prevarili. Nisam želeo da odustanem jer realno nisam imao gde da se vratim. Želeo sam scenu i svetlost pozornice, bio sam zaljubljen u film i slavu, a kada sam stigao u Holivud, osetio sam se kao svoj na svome i odmah znao da je to moj život.

Njegova karijera je počela osamdesetih godina kada je dobio prvu ulogu u seriji Miami Vice koja je tada bila jedna od gledanijih. Potom su počele da se ređaju uloge u akcionim ostvarenjima, a uporedo s tim dogodila mu se i velika ljubav sa glumicom i koleginicom Demi Mur. Naime, njih dvoje su se upoznali 1987. godine, a kasnije su oboje tvrdili da je to bila sudbinska veza.

- Upoznali smo se na snimanju filma Stakeout, kada mi je pomerila pamet. Imao sam devojaka i pre nje, ali nijedna joj nije bila ni do kolena. To su sve bile neke usputne veze bez strasti i hemije, a sa Demi je bilo neverovatno. Valjda smo i zbog toga danas ostali dobri prijatelji. Ona je bila prava žena za mene, njen pogled je umeo i da me nasmeje i da me rastuži. S njom se nikada nisam folirao, pred njom nikada nisam glumio i izuzetno sam je voleo, s osmehom kaže Brus koji sa slavnom glumicom ima tri ćerke, Rumer, Skot La Ru i Talihu Bel.

Ipak, posle trinaest godina bračne sreće, početkom 2000. godine par se razveo, a njih dvoje su ostali veoma dobri prijatelji.

- Ne mogu da kažem zbog čega smo se razveli, ne želim ni da lažem, a ne želim ni da otkrivam delove svoje najdublje intime jer me to boli. Znam samo da sam razočarao sebe i kao suprug i kao otac, nisam se snašao u tim ulogama, a kada je naš razvod bio konačan, čak sam i zaplakao. Ne stidim se i ne mislim da sam manje muškarac zbog toga. Sećam se da je moj prijatelj Vil Smit došao kod mene kada se Demi iselila i da sam se napio kao stoka. Bio je to kraj jednog mirnog porodičnog života na koji sam nekako bio navikao. Mada, drago mi je što mi ćerke to nisu zamerile i što sam sa njima ostao u dobrim odnosima

Kada je njegova najveća ljubav i bivša supruga Demi otpočela vezu sa glumcem Eštonom Kučerom, to je značilo definitivni kraj i nemogućnost pomirenja sa Brusom. On je ubrzo otpočeo romansu sa glumicom i manekenkom Bruk Birns s kojom je ostao u vezi deset meseci.

- Sve moje žene su savršene na svoj način. Bruk je bila moja mračna strana i rak rana, a možda i najlepša žena sa kojom sam spavao, ali iz nekih razloga nije nam išlo. Mislim da je to zbog njene ljubomore jer nikako nije mogla da shvati da će Demi uvek i zauvek zauzimati posebno mesto u mom životu. A to je negde i normalno jer ipak je ona majka moje dece.

Međutim, iako je posle razvoda tvrdio da se više nikada neće oženiti, posle samo nekoliko meseci zabavljanja ozvaničio je vezu sa manekenkom Emom Heming, a na svadbi koja se održala na Beverli Hilsu, bile su i njegove ćerke i bivša supruga.

Holivudski glumac i nekadašnji top model Ema Heming u braku su već sedam godina i imaju dve ćerke.

Izvor: Story

]]>
Sun, 19 Mar 2017 12:19:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/112207/rekli-su-mi-da-necu-uspeti-jer-izgledam-kao-seljak.html
Sada po klubovima slušate njene hitove, a možete li da je prepoznate kao klinku? http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/81380/sada-po-klubovima-slusate-njene-hitove-a-mozete-li-da-je-prepoznate-kao-klinku.html Važi za jednu od najboljih pevačica u Srbiji i za onu koja pravi najbolju atmosferu po klubovima. Čak je i Đokoviću na svadbi pevala! Bila je pobednica talent šoua koji pratite na Prvoj televiziji, ali i deo opere Emira Kusturice. U pitanju je...

Ovde je imala dve i po godine.

A danas izgleda ovako...

Jeste li pogodili?

]]>
Sat, 4 Mar 2017 09:30:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/81380/sada-po-klubovima-slusate-njene-hitove-a-mozete-li-da-je-prepoznate-kao-klinku.html
Jedan je voditelj, a obojica su "crveno-beli"... Da li ih prepoznajete? http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/110465/jedan-je-voditelj-a-obojica-su-crveno-beli-da-li-ih-prepoznajete.html Voditelj obožava Crvenu zvezdu od malena i dan-danas ističe da je njen verni navijač.

Ivan Ivanović je ljubav prema crveno-belima pokazao još jednom, objavivši fotografiju sa bivšim portparolom Crvene zvezde Markom Nikolovskim, iz mlađih dana. 

]]>
Wed, 15 Feb 2017 10:51:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/110465/jedan-je-voditelj-a-obojica-su-crveno-beli-da-li-ih-prepoznajete.html
Ova fotografija Goce Tržan mnogima će naterati suze na oči http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/109863/ova-fotografija-goce-trzan-mnogima-ce-naterati-suze-na-oci.html Pevačica se nedavno prisetila druženja sa jednim od najboljih vokala regiona.

Pevačica Goca Tržan obradovala je fanove na Instagramu fotografijom iz 2001. sa snimanja duetske pesme "1200 milja". Na njoj su Goca i njena drugarica Senka, u zagrljaju tragično nastradale makedonske muzičke ikone Tošeta Proeskog. 

Pevačica se podsetila zanimljivog druženja, a u komentarima možemo uvideti jednoglasno mišljenje pratilaca da se duetska pesma i dan-danas sluša. 

]]>
Mon, 6 Feb 2017 13:54:00 +0100 Fotke iz detinjstva http://www.prva.rs/show-biz/fotke-iz-detinjstva/109863/ova-fotografija-goce-trzan-mnogima-ce-naterati-suze-na-oci.html