Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz

20. 03. 2014. 12:31   >>  12:56

Vanesa Šokčić i Nikola Nemešević Nemeš u šou programu "Ples sa zvezdama"

Ostalo je još malo vremena do početka velikog šoua "Ples sa zvezdama". Od 29. marta na Prvoj gledaćemo spektakularno takmičenje poznatih ličnosti u najpoznatijim plesovima. Među učesnicima su Milojko Pantić, Tanja Bošković, Igor Lazetić, Tamara Paunović, Ivan Mihailović, Nikolija Jovanović, Katarina Šišmanović, Saša Vidić, Lena Bogdanović, Tanja Petrović, Milan Kalinić, Aleksandar Šapić, a njima se pridružuju Vanesa Šokčić i Nikola Nemešević Nemeš.

Gledao sam američku verziju šoua "Dancing with the stars" i to zahvaljujući učešću Nikol Šerzinger. Super mi je sve, pogotovu kada se ljudi od kojih se to ne očekuje dovedu u takvu formu da đuskaju vrlo ozbiljno, i hoću da dostignem određeni nivo. Svi su vrlo ozbiljno shvatili takmičenje, ima i profesionalnih sportista među nama, tako da mislim da ćemo da zadovoljimo publiku u svom nastojanju da budemo sve bolji iz emisije u emisiju. Ništa mi ne pada teško, vrlo mi je drago što moram svakog jutra da treniram po nekoliko sati pošto sam se previše opustio u proteklih godinu dana, pa mi dobro dođe. Ko zna, ako se dovoljno dugo zadržim, možda se i trbušnjaci opet pojave odnekud“, kaže Nemeš i dodaje da se ne brine zbog sudija i da se raduje njihovim konstruktivnim savetima.

Vanesa je nestpljiva i jedva čeka da „Ples sa zvezdama“ počne: „Nikada se ranije nisam bavila plesom, ali nemam tremu pred početak šoua jer je moj posao vezan za javne nastupe. Jedino od čega imam tremu to je od padova. Najteže mi padaju akrobacije jer na njih nisam navikla, na primer špaga koju nikada nisam ni pokušala da napravim. Ali veoma sam uzbuđena zbog učešća i jedva čekam da šou počne“.

Četrnaest takmičara "Plesa sa zvezdama" očekuje uzbudljiv period baš kao i publiku koja će ponovo svake subote uživati u jedinstvenom i glamuroznom šou programu na Prvoj. Voditelji šoua su Aleksa Jelić i Irina Radović. Korake naših takmičara ocenjivaće sudije u sastavu: Konstantin Kostjukov, Marija Prelević, Nikola Mandić i Aleksandar Josipović.

 

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari