Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz

19. 03. 2014. 13:02   >>  15:57 Autor: M.S.

Aleksandar Šapić u "Plesu sa zvezdama"

Krajem marta na Prvoj televiziji počnje šou "Ples sa zvezdama", a jedan od učesnika biće i bivši sportista, a sada političar, Aleksandar Šapić. On kaže da je ples za njega nešto potpuno novo i da mu je drago da će neko od njegovog plesa imati koristi.

Aleksandar Šapić, političar i bivši vaterpolista takođe je jedan od takmičara šoua "Ples sa zvezdama".

O njegovom učešću dosta se pisalo prethodnih nedelja, a Aleksandar se konačno oglasio i ovim povodom rekao:

"Mnogo sam se dvoumio da li da prihvatim poziv da učestvujem u ovom šou programu jer nemam nikakvog iskustva ali ni vremena. Tokom dana radim tako da mogu da vežbam jedino uveče. Međutim, privuklo me je to što je humanitarnog karaktera. Opština na čijem sam čelu već šest meseci priprema jednu humanitarnu akciju koja ovih dana treba da počne i zvanično da živi. Želim da pokažem da smo i mi laici bez ikakvog znanja i iskustva u ovoj oblasti spremni da radimo kada je neki viši cilj u pitanju. Za mene je ovo nešto novo, a drago mi je što će neko od toga imati koristi."

Biće zanimljivo videti proslavljenjog sportistu, baš kao i ostale takmičare, u novoj ulozi. Osećaj za ritam nikom ne nedostaje ali kad se uzme u obzir da staju pred sudije, učesnicima sigurno neće biti lako jer će morati svoje plesačko umeće da dovedu do savršenstva.