Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz

09. 03. 2014. 12:02   >>  22:58

Milojko Pantić i Tamara Paunović učestvuju u šouu "Ples sa zvezdama"

Najintrigantnijeg sportskog komentatora Milojka Pantića i jednu od najlepših srpskih manekenki Tamaru Paunović gledaćemo uskoro u potpuno drugačijim ulogama. Njih dvoje učestovaće u glamuroznom šouu “Ples sa zvezdama” koji će se uskoro emitovati na Prvoj srpskoj televizji.

Brojne zvezde će zablistati na plesnom podijumu sa svojim partnerima, profesionalim igračima, a uskoro ćemo saznati i imena ostalih poznatih ličnosti koje će učestovati u ovoj vrhunskoj zabavi koja je osvojila ceo svet! 

Milojkova najveća strast je fudbal, a neskrivena ljubav prema Crvenoj zvezdi  obeležila je karijeru ovog najcitiranijeg sportskog novinara. Ovog puta, Pantić se pridružuje zvezdama, ali ne sa zelenog terena, pa je i nestrpljenje veliko jer želimo da vidimo plesačko umeće poznatog komentatora čiji će rad nogu ovog puta ocenjivati i komentarisati drugi.

Atraktivna manekenka takođe šetnju modnom pistom zamenjuje uzbudljivom koreografijom najpoznatijih standardnih i latino plesova. 

Svi učesnici daće svoj maksimum  da osvoje naše simpatije I pokažu svoje umeće koje će sticati napornim vežbama i treninzima. Svaki par čine profesionalni plesač i poznata osoba iz javnog života, i od njih se očekuje da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove - ča ča ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer.

Više o serijalu saznajte OVDE

 

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari