Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz

19. 11. 2013. 15:54   >>  14:37

Cakana proslavila rođendan

Dragica Radosavljević proslavila je rođendan na romantičnoj večeri sa suprugom Nebojšom.

Dragica Radosavljević Cakana proslavila je svoj rođendan u romantičnoj atmosferi jednog restorana sa suprugom Nebojšom Negićem. Akustična muzika, šampanjac i ukusi kolači - dovoljni sastojci za proslavu pevačicinog rođendana. "U mom slučaju se dame ne pitaju za godine", sa osmehom je rekla pevačica. "Do 40e s godine sam slavila rođendane, Nebojša je bio vinovnik mnogih pa su čak dolazili i trubači. Sada smo stariji, zreliji i sad nam je potrebno da budemo sami.", otkrila je Cakana za Exkluziv.

"Ima parfema, ima veša a u ovoj kutiji je neko iznenađenje, to ću otvoriti kad budem kući.", odgovorila je Cakana na pitanje radoznalih novinara.

Jedno drugom su za rođendane poklonili i tetovaže, a Cakana je odnedavno bogatija i za pirsing na obrvi. Iako su 18 godina zajedno, advokatu Nebojši Negiću ništa nije teško kada je njegova Cakana u pitanju. Tako mu ne predstavlja nikakav problem da posle napornog radnog dana u Vladi republike Srbije, ode u kupovinu i svojoj supruzi kupi sve što poželi.

Za Novu Godinu pakuju kofere i odlaze u London. Kažu da nisu tipični turisti, pa dane neće provoditi u centru engleske prestonice. 

 

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari