Prva Srpska Televizija :: Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/rss.html sr http://www.prva.rs/sw4i/thumbnail/urgentni centar2.jpg?thumbId=1071821&fileSize=72709&contentType=image/jpeg&lastModified=1536590006000 Prva Srpska Televizija :: Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/rss.html Urgentni centar 19. epizoda 2. sezone - Uzavrelo je u Urgentnom, a uzavrelo je i kod Eve i Ristića koji traže mesto da se osame! http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/144374/urgentni-centar-19-epizoda-2-sezone---uzavrelo-je-u-urgentnom-a-uzavrelo-je-i-kod-eve-i-ristica-koji-traze-mesto-da-se-osame.html Milica Lukić dovodi Arsiću bebu Milicu da bi je pregledao. Milici je mnogo sumnjivo što beba kašlje. Istovremeno u UC dovode bebu staru 2 meseca koja je bez svesti i ne diše.

Počinje borba za bebin život. 

Zaljubljeni par Eva i Ristić traze mesto gde mogu na krtako da se osame,ali im to bas ne polazi za rukom.

Kaja i dalje sredjuje svoj novi stan u koji se uselila.U tome joj pomaže Darko.

U UC dovoze coveka koga je udario auto. Dok on pokušava da saopšti lekarima ko ga je udario, Pavlović mu ne dozvoljava da priča da se ne bi umarao. Stiže i svedok koji je video nesreću i zapamtio broj tablica. Shvataju i ko je mogao da ga udari, a situacija se komplikuje.

Marko Pavlović prima telefonski poziv u kome mu saopštavaju da su nejgova zena i ćerka doživele saobraćajnu nesreću. Hitno odlazi za Novi Sad da bude pored njih. Tamo je i Kosta, čovek sa kojim su imale nesrecu. Žena mu saopštava da se zaljubila...

Ponedeljak, 19. novembar u 22.00

]]>
Fri, 16 Nov 2018 15:25:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/144374/urgentni-centar-19-epizoda-2-sezone---uzavrelo-je-u-urgentnom-a-uzavrelo-je-i-kod-eve-i-ristica-koji-traze-mesto-da-se-osame.html
Urgentni centar - 17. epizoda 2. sezona - I šta sad čeka Arsića posle herojskog čina? http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/144097/urgentni-centar---17-epizoda-2-sezona---i-sta-sad-ceka-arsica-posle-herojskog-cina.html U sali za sastanke UC čekaju doktora Arsića. Delibašić negoduje zbog toga što Arsića smatraju herojem i što ce primiti nagradu jer je spasao dečaka koji se povredio na gradišlitu.

Načelnik Šćepanović smatra da je dr Nemanja Arsić doneo dobru odluku kada je rešio da ne čeka kola hitne pomoći već da sa tv ekipom doveze dečaka u UC , odluku koja je dečaku spasla život. 

Lukić i Pavlović bave se devojčicom koja je pokušala samoubistvo. S njom u UC stiže I brat blizanac.
Stvar se komplikuje kada otac devojčice nepažnjom medicinskih sestara saznaje da mu je ćerka trudna.

Utorak, 13. novembar u 22:00

]]>
Tue, 13 Nov 2018 10:04:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/144097/urgentni-centar---17-epizoda-2-sezona---i-sta-sad-ceka-arsica-posle-herojskog-cina.html
Urgentni centar 17. epizoda 2. sezona - Nemanja je u potrazi za novim poslom http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143833/urgentni-centar-17-epizoda-2-sezona---nemanja-je-u-potrazi-za-novim-poslom.html U jednoj privatnoj klinici Nemanji nude odlicne uslove za rad, ali Nemanja nije siguran da želi da napusti UC.

Nemanja kreće na zakazanu večeru sa Lidijom, ali na putu ka restoranu ima gumi defect. Dok smišlja šta će dalje, na prozor mu zakuca mladić čiji je brat upao u rupu od lifta na gradilištu. Nema dilemu, juri ka gradilištu.


Dr Refik, Ristić i Eva pokušavaju da spasu život devojčici Mili koja je imala tešku saobraćajnu nesreću.

Ponedeljak, 12. novembar u 22:00

]]>
Mon, 12 Nov 2018 14:36:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143833/urgentni-centar-17-epizoda-2-sezona---nemanja-je-u-potrazi-za-novim-poslom.html
Urgentni centar 16. epizoda 2. sezona - Arsić na udaru pretpostavljenog: Da li mu se bliži odlazak? http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143621/urgentni-centar-16-epizoda-2-sezona---arsic-na-udaru-pretpostavljenog-da-li-mu-se-blizi-odlazak.html U Urgentnom centru u kome su povredjeni navijači, danas je prvi radni dan stažistkinji Nataši Bajić.Marko je zaboravio izveštaje u Arćicevom stanu.Vraća se jer su mu neophodni za Šćepanovića.U stanu zatiče neočekivanu situaciju zbog koje kasnije dolazi do konflikta tokom operacije izmedju dr Arsića i dr Pavlovića.

Eva Ristiću saopštava šta se sinoć desilo sa Nemanjom. Dr Arsić i dalje ima problem sa autoritetom i reši da zadži dečaka na ispitivanju i ako je načelnik pedijatrije potpisao otpusnu listu.Revoltiran odlukom dr Arsića, saopštava mu da mu ugovor u UC ističe za nesto više od mesec dana i da ima dovoljno vremena da nadje novi posao.

]]>
Tue, 6 Nov 2018 10:47:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143621/urgentni-centar-16-epizoda-2-sezona---arsic-na-udaru-pretpostavljenog-da-li-mu-se-blizi-odlazak.html
Urgentni centar 15. epizoda 2. sezone - MIlica donosi odluku vezanu za bebu http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143581/urgentni-centar-15-epizoda-2-sezone---milica-donosi-odluku-vezanu-za-bebu.html Doktorka Sara Kolarov ima slobodan dan i zbog toga vlada pozitivna atmosfera u UC. Milica Lukić se susreće sa potencijalnim hraniteljima malene Milice, ukoliko ostane pri tome da je da na usvajanje, a ujedno i posećuje advokata da se raspita oko procedure ukoliko ona reši da usvoji malenu Milicu.

Dr Refik ima slucaj zlostavljane žene od strane muža. Ona ne želi da sarađuje i ostaje pri tome da su povrede nastale usled pada.Refik ipak odlućuje da slučaj prijavi policiji,nadajući se da neće biti otežavajuca okolnost to što joj je muž takodje policajac.
Arsiću u UC ponovo dolazi dečak Filip koji ima sidu.Nemanja pokušava da mu ublaži bolove i pomogne,ali u slučaj se iznenada umeša Marko Pavlović i majka odlučuje da odvede Filipa kući.

Ponedeljak, 5. novembar u 22:00

]]>
Sun, 4 Nov 2018 21:21:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143581/urgentni-centar-15-epizoda-2-sezone---milica-donosi-odluku-vezanu-za-bebu.html
Urgentni centar 14. epizoda 2. sezona - Zbog bebe Lukićka u svađi sa Sarom Kolarov http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143188/urgentni-centar-14-epizoda-2-sezona---zbog-bebe-lukicka-u-svadji-sa-sarom-kolarov.html Milica Lukić se suočava sa sve više obaveze koje nosi odgajanje male bebe. Njen posao ne trpi za sada iako doktorka Sara Kolarov misli drugačije i daje joj sve lakše slucajeve, zbog čega ulaze u raspravu.

Dr Lukić ima podršku dr Nemanje Arsića koji i dalje nije našao zajednički jezik sa dr Kolarov. Milica Lukić ima problema da nađe dovoljno dobru dadilju.

Ima slučaj četrnaestogodisnjakinje koja je trudna a ne sme da kaže majci...Ljubav između Eve i Ristića nailazi na prve prepreke.

Još jedan slučaj ranjavanja maloletnice koja je upucana u grudi. Pokušavaju na sve načine da je spasu...

]]>
Tue, 30 Oct 2018 22:00:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143188/urgentni-centar-14-epizoda-2-sezona---zbog-bebe-lukicka-u-svadji-sa-sarom-kolarov.html
Urgentni centar - 13. epizoda 2. sezona - Nemanji Arsiću zapada za oko Ana http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143186/urgentni-centar---13-epizoda-2-sezona---nemanji-arsicu-zapada-za-oko-ana.html Dr Sara Kolarov nastavlja sa uvođenjem novih pravila u UC zbog kojih sve česće ulazi u sukob sa kolegama. Nemanja Arsić preuzima slučaj dečaka koji je HIV pozitivan i koji je umalo umro greškom lekara zbog pogrešno prepisane terapije.

U Urgentni centrar stiže Ana koja je rasporedjena tu na društveno-koristan rad zbog kršenja zakona. Odmah je zapala za oko Nemanji Arsiću.

Natasa i Refik i dalje pokušavaju da reše probleme, ali nisu ni blizu rešenja.

Nataša saopštava Refiku da ipak nije spremna da naspusti supruga i brak. Nikoli Ristiću umire pacijent na operacionom stolu. Eva pokušava da mu pomogne da prevazidje krizu.

Dunja Lukić saopštava sestri da na neko vreme mora da ode. Milica Lukić ostaje sama sa bebom.

]]>
Mon, 29 Oct 2018 10:44:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/143186/urgentni-centar---13-epizoda-2-sezona---nemanji-arsicu-zapada-za-oko-ana.html
Urgentni centar - 12. epizoda 2. sezona - Sukob sa novim šefom http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142817/urgentni-centar---12-epizoda-2-sezona---sukob-sa-novim-sefom.html Katarina Grujić je dežurna sa ekipom Hitne na terenu. Imaju slučaj pucnjave dva dečaka od 15 godina.

Eva i Ristić provode zajedno noć u UC i ujutru ih zatiče dr Refik koji je u najmanju ruku zbunjen situacijom.

Sara Kolarov je nov šef stažistima i od prvog dana uvodi stroge mere koje će svi morati da poštuju. Dolazi do manjeg sukoba izmedju nje i Kaje.

Refik i Natasa Bajić nastavljaju svoju priču. Dunja dovodi bebu Milicu u UC i moli svoju sestru dr Lukić da pored svih svojih obaveza pazi i na bebu. Nešto kasnije Milica saznaje da je Dunja sve vreme lagala da ide na predavanja,već da se zapsolila kao konobarica.

Dr Nemanja Arsić je revoltiran i ljut zbog izbora novog šefa stažista. Kaja Grujić i Darko, nov tehničar, postaju sve bliži.

Dr Nemanja Arsic ima slučaj malog dečaka sa opekotinom, kog majka na kratko ostavlja u bolnici i kome je neophodna pomoc psihijatra.

Isped UC Refik primećuje Natasu Bajić koja ima problem sa kolima. Prilazi da joj pomogne i ugleda njenog muža Stevu.

Utorak, 23. oktobar u 22:00

]]>
Tue, 23 Oct 2018 15:50:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142817/urgentni-centar---12-epizoda-2-sezona---sukob-sa-novim-sefom.html
Urgentni centar 11. epizoda 2. sezona - Haos u Urgentnom, mnogo ranjenih, među njima i trudnica http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142797/urgentni-centar-11-epizoda-2-sezona---haos-u-urgentnom-mnogo-ranjenih-medju-njima-i-trudnica.html Pucnjava u gradu. Velika gužva u Urgentnom centru zbog velikog broja ranjenih pacijenata medju kojima je i jedna trudnica koju Dr Refik pokušava da spase.

Nikola Ristić po povratku u UC,  prvi dan kasni na posao, jer mu je kasnio avion, a to je ranjenu trudnicu moglo skupo da košta.

Marku Pavloviću stižu 4 nova studenta na praksu.Jedna od studentkinja, prelepa Eva Srnić,  zapada posebno za oko mladom Nikoli Ristiću, koja se vec prvog dana na UC posebno istakla svojim znanjem.

Dr Marko Pavlović mora da donese tešku odluku - ko će biti novi šef stažista?

Marko ima svoju opciju, međutim načelnik Sćepanović mu daje predlog sa kojim se Marko u prvom trenutku baš i ne slaže.

Ponedeljak, 22. oktobar u 22:00

]]>
Mon, 22 Oct 2018 12:46:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142797/urgentni-centar-11-epizoda-2-sezona---haos-u-urgentnom-mnogo-ranjenih-medju-njima-i-trudnica.html
Urgentni centar 10. epizoda 2. sezona - Hoće li biti venčanja? http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142426/urgentni-centar-10-epizoda-2-sezona---hoce-li-biti-vencanja.html Ovo je poslednji dan za Nikolu Ristića u UC i prvi put mu nije smetala očigledna ravnodušnost doktora Refika Petrovića.

Kasnije saznaje kako mu je Refik dao odličnu ocenu i sjajnu procenu. Dr Ristić dobar deo dana provodi sa mladom žrtvom leukemije. Veza Refika i Natase Bajić dolazi do raskrsnice. Dr Marku Pavloviću je ponudjen bolji položaj u bolnici.

Bliži se veliki dan za Kaju Grujić, ali je sve veće pitanje je da li će do venčanja doći ili će jedno od njih dvoje ostati sam ispred oltara.

]]>
Tue, 16 Oct 2018 12:36:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142426/urgentni-centar-10-epizoda-2-sezona---hoce-li-biti-vencanja.html
Urgentni centar 9. epizoda 2. sezona - Milica je postala ponosna tetka, ali i negovateljica http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142423/urgentni-centar-9-epizoda-2-sezona---milica-je-postala-ponosna-tetka-ali-i-negovateljica.html Dan žena! Nekoliko zaposlenih u UC se baš na današnji dan suočava sa velikim promenama u životu.

Sestra Dr Milice Lukić Dunja je rodila prelepu i zdravu bebu, kojoj odlučuje da da ime po svojoj sestri - Milica. Stvari počinju da idu naopako, i kada je njihova majka koja je pristala da uzme i brine neko vreme o Dunji i bebi ipak odjednom odlučila da je dovoljno učinila i da će Milica Lukic morati da se brine o njima.

Nikola Ristić odbija ponudu za pripravnicku praksu u UC u nadi da će uskoro dobiti priliku za prvu operaciju. Kaja je preopterecena finalnim pripremama kako se približava dan njenog venčanja.

]]>
Mon, 15 Oct 2018 11:05:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142423/urgentni-centar-9-epizoda-2-sezona---milica-je-postala-ponosna-tetka-ali-i-negovateljica.html
Urgentni centar 8. epizoda 2. sezona - Čirlidersice na testu kod Lukićke http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142129/urgentni-centar-8-epizoda-2-sezona---cirlidersice-na-testu-kod-lukicke.html Dr Milica Lukić i sestra Kaja treba da testiraju čiliridersice koje se ponašaju jako čudno. Njihov trener takođe treba da se testira, ali on se poverava Kaji da može imati problem. Do Kajinog venčanja ima samo još dve nedelje i oni se bave finalnim pripremama i rade na pisanju bračnih zaveta.

Dr Lukić radi sa žrtvom čiji partner koristi emocionalnu ucenu kako bi je zadržao da ga ne napusti. Milica Lukić ne može više da izdrži probleme koje ima sa svojom trudnom sestrom Dunjom i saopstava joj da mora da se iseli.

Utorak, 9. oktobar u 22:00

]]>
Tue, 9 Oct 2018 14:42:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142129/urgentni-centar-8-epizoda-2-sezona---cirlidersice-na-testu-kod-lukicke.html
Urgentni centar 7. epizoda 2. sezona - Pavlovićeva porodica trpi zbog njegovog posla http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142088/urgentni-centar-7-epizoda-2-sezona---pavloviceva-porodica-trpi-zbog-njegovog-posla.html Marko Pavlović shvata da se njegov brak raspada i vrlo je zabrinut koliko malo vremena provodi sa svojom ćerkom. U Urgentni mu stiže osmogodišnje dete sa srčanim problemom kome je neophodna operacija.

Milica Lukić pokušava da urazumi svoju trudnu sestru Dunju i da je natera da shvati trudnoću ozbiljno,ali ne uspeva baš u tome.

Dr Refik Petrović pokusava da pronadje hirurga koji će raditi na operaciji teske aneurizme mozga koja bi mogla da pukne u bilo kom trenutku. On je takodje zabrinut zbog zdravlja svoje majke,a ujedno ga sve vise privlači dr Natasa Bajić. Namanja Arsić sve više pažnje posvećuje Dunji Ćuk,a priča postaje jos ozbiljnija kada pristane da bude asistent trenuru u timu njenog sina.

]]>
Mon, 8 Oct 2018 10:37:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/142088/urgentni-centar-7-epizoda-2-sezona---pavloviceva-porodica-trpi-zbog-njegovog-posla.html
Urgentni centar 6. epizoda - Pavlović je na "optuženičkoj klupi" http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141749/urgentni-centar-6-epizoda---pavlovic-je-na-optuzenickoj-klupi.html Dr Marko Pavlovic još uvek ima problema sa rešavanjem nagomilanih predmeta u UC, a novi šef osoblja sve više zabrinjava. Dr Pavlović se takođe suočava sa teškim ispitivanjem kako bi se ispitalo njegovo postupanje u slučaju preminulog pacijenta. Dr Refik Petrović ima težak zadatak da kaže svojoj majci da će morati da je smesti u Dom. Trudna sestra Dr Milice Lukić se vraća da živi s njom. Dr Nemanja Arsić se bavi slučajem mlade devojke sa srčanim problemom.

Utorak, 2. oktobar u 22:00

]]>
Tue, 2 Oct 2018 09:40:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141749/urgentni-centar-6-epizoda---pavlovic-je-na-optuzenickoj-klupi.html
Urgentni centar - 5. epizoda 2. sezona - Novi šef je oduševljen radom doktorke Lukić http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141748/urgentni-centar---5-epizoda-2-sezona---novi-sef-je-odusevljen-radom-doktorke-lukic.html Dr Marka Pavlovića još uvek proganja smrt trudnice i nije siguran da može dalje da funkcioniše kao lekar. Na molbu Dr Milice Lukić, on odlazi sa radnog mesta i ona ga menja u noćnoj smeni, ali na njegovu nesreću, novi šef UC stiže nenajavljeno. Dr Lukić impresionira novog šefa u mnogim slučajevima u napornoj noći.

Ona takođe mora da se bavi slučajem mladog čoveka koji je imao saobraćajnu nesreću, ali vrlo je moguće da pati i od nečega što je mnogo ozbiljnije. Majka Dr Refika je i dalje hospitalizovana i ne prihvata činjenicu da njene povrede i njeno zdravstveno stanje znače da će joj trebati stalna zdravstvena nega.

Ponedeljak, 1. oktobar u 22:00

]]>
Mon, 1 Oct 2018 09:39:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141748/urgentni-centar---5-epizoda-2-sezona---novi-sef-je-odusevljen-radom-doktorke-lukic.html
Urgentni centar - 4. epizoda 2. sezone - U borbi za majku, Refik gubi meru http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141361/urgentni-centar---4-epizoda-2-sezone---u-borbi-za-majku-refik-gubi-meru.html Dr. Refik se suocava sa posledicama pada njegove majke i prelazi liniju kada počne da insistira kod svojih kolega i da se bori za njenu operaciju.

Dr. Pavlović se bavi porodiljom kojoj je ostalo jos dve nedelje do porodjaja. On odlučuje da pokuša da spasi bebu u UC, sa tragičnim rezultatima.

]]>
Tue, 25 Sep 2018 10:40:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141361/urgentni-centar---4-epizoda-2-sezone---u-borbi-za-majku-refik-gubi-meru.html
Urgentni centar - 3. epizoda 2. sezona - Supruga doktora Pavlovića ima važno obaveštenje za muža http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141358/urgentni-centar---3-epizoda-2-sezona---supruga-doktora-pavlovica-ima-vazno-obavestenje-za-muza.html Katarina Grujić nastavlja sa svojim planovima da usvoji maluTatjanu, ali njena prošlost ukazuje da ona nije adekvatna za to zbog pokušaja samoubistva. Dr.Refik Petrovic nastavlja da se bori kako bi mogao više vremena da provede sa svojom majkom.

Dr Nemanji Arsiću stiže u UC zlostavljano dete. Dr.Marko Pavlović, Refik i Nikola Ristić preduzimaju izuzetne mere kako bi spasili čoveka od pobesnelog doktora Arsića. Inspekcija i socijalna služba stižu da provere procedure u UC, ali nije sve baš onako kao što izgleda.Supruga dr Pavlovica ima važno obaveštenje za njega. Refikova majka ima ozbiljnu nesreću kada zaspi na kauču.

Ponedeljak, 24. septembar u 22:00

]]>
Mon, 24 Sep 2018 10:31:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141358/urgentni-centar---3-epizoda-2-sezona---supruga-doktora-pavlovica-ima-vazno-obavestenje-za-muza.html
Urgentni centar 2. epizoda 2. sezona - U Urgentnom nekoliko rođendana, nekome sreća, nekome tuga... http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141001/urgentni-centar-2-epizoda-2-sezona---u-urgentnom-nekoliko-rodjendana-nekome-sreca-nekome-tuga.html To je dan rođendana. Majka dr. Refika Petrovića slavi rođendan i dr. Refik očajnički pokušava da nađe nekoga da pokrije svoju smenu. On, međutim, donosi izbor, dok mu kolega dr. Dangubić sugeriše da je odsutan previše često i možda želi da razmotri odsustvo dok se situacija njegove majke ne reši. Nikola Ristić misli da je dr. Refiku rođendan i da mu spremaju iznenađenje. Kćerka dr Marka Pavlovića takođe ima rođendan, ali on to propušta zbog hitne situacije u bolnici. Stariji, usamljeni čovek u završnoj fazi raka stiže u Urgentni centar na svoj rođendan.

Utorak, 18. septembar u 22:00

]]>
Tue, 18 Sep 2018 15:57:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/141001/urgentni-centar-2-epizoda-2-sezona---u-urgentnom-nekoliko-rodjendana-nekome-sreca-nekome-tuga.html
Urgentni centar - 1. epizoda 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/140887/urgentni-centar---1-epizoda-2-sezona.html Dr. Pecokoza, oženjen čovek, pokušava da započne romansu sa Milicom Lukić tražeći da izađe na večeru sa njom. Sestra Dijana nesvesno pojede čokoladu od LSD-a. Katarina Grujić se interesuje za slučaj ruske devojke, koja je ostavljena sama u Urgentnom centru. Policajac Lepomir dovodi povređenog psa.

Ponedeljak, 17. septembar u 22:00

]]>
Fri, 14 Sep 2018 12:54:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/140887/urgentni-centar---1-epizoda-2-sezona.html
Urgentni centar - 16. epizoda http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/65510/urgentni-centar---16-epizoda.html Nimalo lak dan za doktora Pavlovića započinje velikom nesrećom, nakon koje ga dočekuje Drašković iznenada mu ponudivši novo radno mesto. Jedna pacijentkinja koja boluje od raka ga moli da joj olakša muke isključivši je sa aparata. Ristić shvata da je potcenio novu stažistknju Dijanu I da će takmičenje sa njom biti mnogo teže nego što je zamišljao. U međuvremenu, dečaku, jednom od Arsičevih pacijenata, pobegne kućni ljubimac koji alarmira ceo Urgentni centar. Kućni ljubimac je zmija. ]]> Wed, 22 Jul 2015 11:41:00 +0100 Urgentni centar 2. sezona http://www.prva.rs/program/serija/urgentni-centar/65510/urgentni-centar---16-epizoda.html