Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Serija

Nova sezona na Prvoj od 5. marta

Od ponedeljka 5. marta, radnim danima na Prvu televiziju stižu nove, dramatične epizode italijanske hit serije „Strasti Toskane“.
Premijerne epizode 4. sezone, koje i dalje ostaju na žanrovskoj liniji melodrame, trilera i misterije, donose nove zaplete, intrige, ljubavi, strasti, ali i misteriozna dešavanjima likovima koje smo toliko voleli: Aurori, Alesandru, Tesi...Da vas podsetimo:

U prve tri sezone, koje su se emitovale na Prvoj televiziji, navijali smo za glavnu junakinju Auroru u svakom trenutku, verovali u njenu hrabrost, upornost, beskompromisnu želju da pobedi sve nedaće i opasnosti, i reši tajne prošlosti koja su nju i sve koje voli držale okovanim. Voleli smo i u njenu ljubavnu priču sa Alesandrom, strast koja je mogla da se razvije samo pod okriljem predivnih predela Toskane. Verovali da je u pravu, čak i onda kada su okolnosti izgledale drugačije, obavijene misterioznim događajima.

U poslednjoj epizodi koju smo gledali, na samom kraju 3. sezone serije, Aurora je stradala. Neko je pucao na nju i Alesandra na obali. Dok je Alesandro prošao sa ranama, Aurora je smrtno pogođena.

Alesandro je otkrio da je Izabela pucala u Auroru, ali duboko veruje da je još neko umešao prste u taj zločin.

Ckrvenu službu iskoristiće da se na svoj način oprosti od svoje voljene Aurore.

Za njega će ovo biti novi početak. U novu fazu života neće ući bez Aurorinih sestara Tese i Marcije. Zajedno će učiniti ono što bi Aurora želela.Da li će Alesandro ispuniti svoja obećanja? Kako će se razvijati njegov i Tesin odnos? Zašto će vinogradi Primalućea morati da se prodaju? Ko je porodica koja postaje sve uticajnija u  Toskani? Ko su nastavljači opasnog okultnog kulta? Kako će Edoardo uspeti da se domogne visokog položaja u Vilalbi? I koliki će na sve to biti Aurorin uticaj?

Saznaćemo vrlo brzo, već u prvoj epizodi serije koju smo obožavali!

Aurora je prošla pakao i u „Toskani“ i u životu!

„Strasti Toskane“ u privatnom životu: Zgodni Alesandro ljubi klinku

Kako je sve počelo:

Smrt uglednog vinara Luke Monfortea i osuđivanje mlade devojke za njegovo ubistvo, uzdrmali su život stanovnika mesta Vilalba.

Aurora je moderna junakinja koja se za svoju slobodu bori protiv onih koji su se urotili protiv nje i zatvorili je iza rešetaka. U pozadini svega stoji nemilosrdna borba za dom, staro neprijateljstvo suprotstavljenih porodica, tajne, borba dva brata za ljubav jedne žene. Naizgled idilična Toskana krije mnoge tajne, a spletke i intrige njenih stanovnika prikovaće gledaoce za male ekrane!

Aurora Taviani (Ana Safronček) je imala samo 18 godina kada je optužena za ubistvo oca svog dečka Alesandra Monfortea (Roberto Farnesi). Nakon godina provedenih u zatvoru, Aurora se vraća na slobodu mnogo jača nego pre i odlučnija u nameri da spere ljagu sa svog imena. I dalje voli Alesandra koji je se odrekao nakon očeve smrti. On je usmeren na izgradnju porodičnog carstva ali se i dalje se bori protiv svojih osećanja prema Aurori pogotovu kad je ugleda nakon osam godina. Još uvek slomljen zbog očeve smrti ne želi da veruje u Aurorinu nevinost, ali i dalje je želi. Alesandro ima mlađu braću Edoarda kojeg pokreće takmičenje sa starijim bratom, i Mateja koji smatra da nema ništa zajedničko s njima. Tu je i sestra Elena koja nikada nije uspela da se osamostali. Njihova majka Livia nepodnošljivom lakoćom prihvata smrt svog supruga Luke Monfortea. Tesa Taviani namerava da se vrati u Primaluće nakon izlaska njene sestre iz zatvora kako bi zavela najbogatijeg i najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Ali planove joj remeti čovek bez novca, u kojeg se zaljubila prvi put u životu. Marzia Taviani (Karin Proja) je druga Aurorina sestra koja se takođe vraća u gradić nakon sestrinog izlaska iz zatvora. Otavia je njhova baka koja je srećna što su se unuke vratile ali ne želi da podrži Aurorinu želju da istina izađe na videlo verujući da je vreme koje je prošlo zauvek zakopalo tajnu koju niko ne bi trebalo da sazna...

Upoznajte pravu Auroru, glavnu junakinju serije "Strasti Toskane"

Upoznajte likove:

Aurora Taviani

Imala je samo 18 godina kad je optužena i osuđena za ubistvo oca svog dečka. Danas ima 26 godina i poseduje neospornu lepotu i hrabrost kakvu poznaju samo oni koji su iskusili bol i patnju. Svi je smatraju divljakušom koja nije u stanju da kontroliše svoj nagon. To je išlo u prilog onima koji su želeli da zaključe istragu o ubistvu Luke Monfortea bez ikakvih posledica. Međutim, Aurora odbija da bude žrtva i želi da otkrije istinu koja će sprati ljagu s njenog imena. U njoj i dalje živi velika ljubav za Alesandra i potajno se nada da će ga vratiti.

Tesa TavianiNe bi se vratila u Primaluće, čan ni nakon puštanja njene sestre iz zatvora, da ne namerava da zavede najbogatijeg i najmoćnijeg čoveka u Vilalbi, Ruđera Kamerana. Tesa je nasledila cinizam i okrutnost od svoje majke, kao i njenu senzualnost. Njen smisao za ironični humor odaje pametne i dobro smišljene strategije kojima postiže svoje ciljeve. No Tesa gubi iz vida cilj i smisao za igru u kojoj joj nema ravne kad se zaljubi prvi put u životu, i to u čoveka koji nema ni prebijene pare.

Otavia Taviani

Otavia s radošću dočekuje svoje unuke na imanju Primaluće, srećna što su joj se vratile nakon perioda otuđenosti. Međutim, ne može da podrži Auroru u potrazi za istinom. Neke tajne dovode u opasnost one koje su im bliski.

Eva TavianiMajka sestara Taviani i Otavijina ćerka. Bila je ljubavnica Luke Monfortea koji je bio spreman da ostavi svoju porodicu zbog nje. Ubrzo nakon Lukine smrti ona nestaje i premda telo nikada nije nađeno, smatra se mrtvom. Sećanje na Evu potpiruje sukob između sestara Taviani i njihove bake. Tesa, Marzia i Otavia žele da veruju da je mrtva jer su je u Vilalbi svi doživljavali kao neodgovornu majku i problematičnu ženu koja je izazvala skandal. Međutim, Aurora veruje da je Eva još živa i da ih nije napustila svojom voljom, nego je bila primorana na to.

Alesandro MonforteAlesandro se protiv boli bori na način da oko sebe stvara prividno savršen svet. Međutim, ni veza s drugom ženom ne može da potisne ljubav koju oseća prema Aurori.

Edoardo Monforte


Edoardo pati zbog Alesandrove dominantne ličnosti, koja je postala još izraženija nakon smrti oca. Pokušava da se nametne, ali svojim nepromišljenim delima unosi napetost u porodicu.

Produkcija: Italija, 2012.

Glumci: Ana Safronik, Đorđa Vurt, Paola Pitagora, Barbara de Rosi, Foberto Farnesi, Luka Kapuano,

Originalni naslov: La tre rose di Eva

79 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari