Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Sinđelići

SRETEN SINĐELIĆ (Voja Brajović) - vlasnik je kafane „Sokače" i nagrađivani „kralj kobasica". Trener je lokalnog fudbalskog kluba Sinđelić. Nakon smrti supruge, prinuđen je da se sam stara o svoja tri sina. Na početku serije se ženi Lilom, koja ima dve kćerke. 


DOBRILA LILA STOJMENOV (Snežana Bogdanović) - Sretenova ljubav iz mladosti. Bila udata za uspešnog poslovnog čoveka u Novom Sadu sa kojim ima dve ćerke. Ona je profesorka srpskog jezika u osnovnoj školi. Razredni starešina je Gojku i Terezi. 


GOSPOĐA KSENIJA (Milena Dravić) - Lilina majka, više vremena provodi u kući Sinđelića nego u svojoj. Svoju ćerku ne ispušta iiz vida. Prati je u stopu i pokušava da kontroliše njen život. U večitom je ratu sa Jezdom, Sretenovim bratom. 


JEZDA SINĐELIĆ (Boris Komnenić) - Sretenov mlađi brat, suvlasnik je porodične kafane „Sokače". Član je upravnog odbora lokalnog kluba Sinđelić IMGS. Preke je naravi, ali mu je srce na pravom mestu. On ima krajnje posesivan odnos prema bratu Sretenu.


METODIJE SINĐELIĆ (Vučić Perović) - Sretenov najstariji sin, ide u treći razred gimnazije.On igra fudbal u lokalnom klubu. Muzički je nadaren i pokušava da ostvari muzičku karijeru. Zaljubljuje se u Lilinu stariju kćerku, Evu.


GOJKO SINĐELIĆ (Miloš Klanšček) - Sretenov srednji sin, ide u peti razred osnovne škole.On je dete zbog kojeg se roditelji stide da idu na roditeljske sastanke. Školski skandal-majstor naći će sebi ravnog kada u isto odeljenje dođe Tereza, mlađa Lilina kčerka.


KOLJA SINĐELIĆ (Nemanja Pavlović) - Sretenov najmlađi sin, ide u prvi razred osnovne škole.Suviše mali da bi najbolje razumeo šta se oko njega dešava, on komentariše događaje iz vizure deteta.


EVA STOJMENOV (Brankica Sebastijanović) - Lilina starija ćerka, ide sa Metodijem u treći razred gimnazije. Voli poeziju. Zaljubljena je u Draška, muzičara iz Niša, dok je u nju do ušiju zabljubljen Metodije. 


TEREZA STOJMENOV (Jelena Kosara) - Lilina mlađa ćerka, ide sa Gojkom u peti razred osnovne škole. Ona je pomalo uobražena „mala princeza", ali uspeva da se uklopi u novo okruženje.


 


  

48 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari