Prva Srpska Televizija :: Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/rss.html sr http://www.prva.rs/sw4i/thumbnail/Pogresan covek 480x270.jpg?thumbId=1069843&fileSize=131803&contentType=image/jpeg&lastModified=1536147220000 Prva Srpska Televizija :: Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/rss.html Pogrešan čovek - Ponedeljak, 24.septembar - Lea bije bitku u sebi, a Mihajlo i Dijana stižu u Zagreb http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141306/pogresan-covek---ponedeljak-24septembar---lea-bije-bitku-u-sebi-a-mihajlo-i-dijana-stizu-u-zagreb.html U Zoi se mešaju ljutnja na majku i radoznalost prema ocu - nekome koga je nenadano upoznala nakon što se celi život pitala ko je on.

U Lei se prvi put snažno javlja pomisao da je jako pogrešila što je zvala Lazara. Iznutra je izjedaju sumnje, bes prema sebi i bespomoćnost da se uhvati u koštac sa situacijom.

Sara je ponovo razočarana, Mihajlo je izignorisao vikend u Londonu koji joj je obećao. Nakon oca, dogovor je izneverila i majka. Dijana je umesto vremena sa ćerkom odučila da krene sa Mihajlom u Zagreb.

Između Milene i Mitra vlada hladni rat. Stari Lazar biva razočaran u Milenu što ima loše mišljenje o Lazaru. Milena je zabezeknuta svojom pristranošću i pokušava to otresti nekako sa sebe.

Lea i Keti imaju različite poglede na vezu između Zoe i Vena, razgovor između se brzo zaoštrava, i iako ne viču, njihovi tonovi govore da su se dve lavice našle u okršaju.

Mihajlo poziva Lazara na večeru i planira da ga ucenjuje Dijanom.

]]>
Mon, 24 Sep 2018 14:56:00 +0100 Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141306/pogresan-covek---ponedeljak-24septembar---lea-bije-bitku-u-sebi-a-mihajlo-i-dijana-stizu-u-zagreb.html
Pogrešan čovek - Petak, 21. septembar - Lea još nije sigurna da li želi da pusti Crnog u Zoin život http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141242/pogresan-covek---petak-21-septembar---lea-jos-nije-sigurna-da-li-zeli-da-pusti-crnog-u-zoin-zivot.html Susret u bolnici sve zbunjuje. Biba je izvan sebe - niti joj je Lea rekla da je Zoe završila u bolnici, niti zna zašto je Zoe završila u bolnici. No trenutno joj ponajviše nije jasno ko je Lazar, ni zašto je tu.

Nastasja i Sava uspešno lociraju neugledni hotel u kojem je Lazar odseo, a zatim i Lein stan i vredno rade dalje na prikupljanju informacija za Mihajla.

Marina upoznaje Livia na zabavi, među njima se stvari brzo rasplamsaju.

Zoe i Ven su sretni, mladi, zaljubljeni i veseli unatoč bolesti. On joj je velika podrška. Zoe poziva Lazara u stan jer ga želi bolje upoznati.

Za Leu je sve što se dešava sa Zoe i povratkom Lazara u njen odnosno sada već njihov život očigledno previše pa počinje negativno uticati i na njen posao u školi.

Biba i Pero su šokirani kada od Lee saznaju da je čovek protiv kojeg je svedočila na sudu, osuđeni ubica – otac njihove unuke.

]]>
Fri, 21 Sep 2018 15:50:00 +0100 Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141242/pogresan-covek---petak-21-septembar---lea-jos-nije-sigurna-da-li-zeli-da-pusti-crnog-u-zoin-zivot.html
Pogrešan čovek - Četvrtak, 20. septembar - Da bi pomogao Zoe Crni mora da se upiše zvanično da je njen otac http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141140/pogresan-covek---cetvrtak-20-septembar---da-bi-pomogao-zoe-crni-mora-da-se-upise-zvanicno-da-je-njen-otac.html Lazar je stigao u Zagreb i saznaje da je Zoe pozlilo u toku noći te da su je hitno prebacili u bolnicu

U razgovoru sa Davidom saznaje za proceduralnu obavezu da se mora zvanično upisati kao Zoin roditelj da bi mogao izvšiti donaciju ako se ispostavi da je podoban donor. Za Leu je ova vest prilično veliki šok.

Ne samo kao vrsan lekar i stručnjak, David svojim držanjem i ponašanjem uliva Lei neophodnu sigurnost i potporu te joj znatno pomaže u teškoj situaciji u kojoj se našla zbog Zoine bolesti.

Mihajlo šalje Nastasju i Savu u Zagreb. Mora saznati kojim poslom je Lazar u Zagrebu.

Zoe se konačno ostvaruje želja da upozna Lazara.

]]>
Thu, 20 Sep 2018 12:51:00 +0100 Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141140/pogresan-covek---cetvrtak-20-septembar---da-bi-pomogao-zoe-crni-mora-da-se-upise-zvanicno-da-je-njen-otac.html
Pogrešan čovek - Sreda, 19. septembar - Lazar kreće u Zagreb na testiranje, Zoe je uzbuđena što će upoznati oca http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141095/pogresan-covek---sreda-19-septembar---lazar-krece-u-zagreb-na-testiranje-zoe-je-uzbudjena-sto-ce-upoznati-oca.html U porodici Crnković vlada napetost, a Dijana i Mihajlo sve se više svađaju.

Lazar primećuje da Dijana preterano pije. Iako je jasno da je porodica ima velikih problema, skup Crnkovića je deklarativno fokusiran na potenciranje žrtvovanja za dobrobit porodice. Lazar je sada naizgled siguran da zna koju žrtvu mora podneti i kreće u Zagreb kako bi se suočio sa obavezama koje je preuzeo na sebe.

Lea pomaže doktoru Davidu sa lektirom za sestrića i između njih dvoje se počinje razvijati dublji odnos.

Zoe je fokusirana na upoznavanje sa Lazarom i veoma je uzbuđena zbog toga što će upoznati oca i gaji ogromna očekivanja od susreta. Lea je s punim pravom zabrinuta za nju. Emocije i tenzija oko susreta sa ocem su ipak previše za bolesnu Zoe koja kolabira nakon kraće rasprave sa Leom.

]]>
Wed, 19 Sep 2018 14:59:00 +0100 Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141095/pogresan-covek---sreda-19-septembar---lazar-krece-u-zagreb-na-testiranje-zoe-je-uzbudjena-sto-ce-upoznati-oca.html
Pogrešan čovek - Utorak, 18. septembar - Lazar ponovo kuca na vrata svoje porodice http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141004/pogresan-covek---utorak-18-septembar---lazar-ponovo-kuca-na-vrata-svoje-porodice.html Nakon što je od Lee saznao da je silovana, Lazar odlazi u Beograd kod svog brata Mihajla da se suoči sa njim. Susret sa bratom se završava fizičkim obračunom, što za njihov odnos nije ništa neobično.

Lazarov dolazak u Beograd na majku Milenu ostavlja snažan i setan utisak, a njegova bivša devojka - sadašnja snaja Dijana je posebno dirnuta njegovim dolaskom.

Kroz odnos prema Zoe i kroz postupke vođene iskrenim emocijama Ven uspeva da šarmira i nailazi na prihvatanje kod Marine, a zatim i Lee. Bolesnu Zoe više od svega interesuje njen tata.

Prepun nedoumica i pod utiskom nerešenih odnosa Lazar, nakon razgovora sa sa stricem Mitrom i ocem starim Lazarom odlučuje da stavi tuđe interese ispred svojih - porodica na prvom mestu. Svesno će preuzeti krivicu za nešto što nije uradio.

Lea može konačno da odahne kada sazna da Lazar dolazi u Zagreb na testiranje.

]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:15:00 +0100 Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/141004/pogresan-covek---utorak-18-septembar---lazar-ponovo-kuca-na-vrata-svoje-porodice.html
Pogrešan čovek - Ponedeljak, 17. septembar - Zbog ćerke Zoe, Lea odlazi da se sretne sa čovekom koji ju je silovao http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/140998/pogresan-covek---ponedeljak-17-septembar---zbog-cerke-zoe-lea-odlazi-da-se-sretne-sa-covekom-koji-ju-je-silovao.html Nakon što Leu u banci odbiju za još jedan kredit ona odlazi da pozajmi novac od svoje majke, ali ubrzo zažali što je tražila bilo kakvu pomoć od Bibe.

Zoe se onesvesti u parku nakon vožnje i pada sa bicikla sa Venom. U bolnici se ispostavlja da je pravi razlog za Zoin kolaps otkazivanje bubrega usled nasledne bolesti. David saopštava Lei da je za Zoin oporavak neophodna transplantacija bubrega. Verna Leina drugarica Marina će biti potpora u ovoj krizi.

Zaljubljeni Ven je veoma zabrinut za Zoe i želi sve svoje vreme provoditi kraj nje. Ne nailazi na razumevanje za vezu sa Zoe kod svojih razvedenih roditelja koji misle da bi morao da se usresredi na maturu i upis na fakultet. Tata Zlatko je izričito čvrst u svojim stavovima. Baka Greta je izgleda jedina koja ima razumevanja za mladog Vena.

Vođena brigom i ljubavlju prema ćerki, Lea odlučuje da se suoči sa duhovima iz prošlosti, te odlazi u Crnu Goru kako bi pronašla Lazara, za koga veruje da je otac njene Zoe, i tako osigurala kompatibilnog donora za spas svoje ćerke.

Lea stiže na Lazarovo ostrvo i sa sobom donosi oluju. Susret Lee i Lazara je veoma buran i protkan mešovitim sećanjima i intenzivnim osećajima. Lea je u Lazarovim očima direktan krivac za to što je nevin proveo deset godina u zatvoru. Lazar shvata da Lea misli da je on monstrum koji ju je, pre šesnaest godina, silovao nakon čega je ostala trudna i rodila Zoe.

]]>
Mon, 17 Sep 2018 14:41:00 +0100 Pogrešan čovek http://www.prva.rs/program/serija/pogresan-covek/140998/pogresan-covek---ponedeljak-17-septembar---zbog-cerke-zoe-lea-odlazi-da-se-sretne-sa-covekom-koji-ju-je-silovao.html