Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav, vera, nada

Jusuf (Murat Unalmis) - Ima 35 godina. Sin jedinac najbogatije porodice Handžioglu u Kapadokiji. Pametan, miran čovek s oštrim pogledom. Harizmatičan je i već na prvi pogled opčinjava ljude. Uvek je glavni iako mu to nije namera. Njegova ambicija i poslovne sposobnosti učinile su da porodica Handžioglu postane najbogatija u toj regiji. Devojka Gulsum ostaće sa njim u trudna. Rodiće mu dete, ali će na porođaju umreti.


Toprak (Selen Sojder) - Havina sestra, Sitkijeva žena. Majka joj je dala me Toprak što znači zemlja jer je želela da i ona bude produktivna i darežljiva kao majka priroda. Toprak se uvek divila Havinoj lepoti i pameti. Što god da je učinila, nikad nije mogla biti kao Hava. Udala se za Sitkija koji je prvobitno želeo Havu za ženu, i rodila mu ćerku Nazli. Međutim, ćerkina smrt biće najveća tragedija koja će je zadesiti.


Hava (Birče Akalaj) je ćerka Ludog Remzija i Šeref. Odrasla je u selu Gulačan u Kapadokiji. Preležala je kao mala dečiju paralizu i majka je morala da je ispiše iz škole. S godinama, svojom inteligencijom i trudom Hava uspeva da nauči da piše i čita, ali to što nije išla u školu za nju ostaje otvorena rana. Hava je oduvek želela moćnog muškarca. Jedan muškarac u selu skreće joj pažnju. To je Džunejt koji se ludo zaljubljuje u nju. Kada joj je brat umro, Hava je shvatila da smrt odnosi i one koje jako volimo i zbog toga nikada nikome ne izjavljuje ljubav.