Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Serija

Kuhinja

Ruska kuhinja ponovo radi i nudi savršenu humorističku poslasticu.

Ponovo uživamo u specijalitetima sjajne ruske humorističke serije „Kuhinja“. 

Maks, Viktor, Dmitri, Vika i ostala kuvarska ekipa iz elitnog moskovskog restorana „Klod Mone“ osvojila vas je odavno. Sada će vas podsetiti na svoje zgode i nezgode i iznova zasmejati do suza.

Sigurni smo da ste se zaželeli šarmantnog i snalažljivog Maksa, kuvara početnika i osvajača ženskih srca.Ali i opasnog šefa kuhinje Viktora i njegovih nerazumnih ideja i "neslanih šala" koje seriji daju poseban ton.

Radnja ovog visokobudžetnog sitkoma odigrava se u Moskvi, tačnije u ruskom restoranu.

U prvom planu serijala je mladi, ambiciozni Maksim, Maks Lavrov koji sanja da postane veliko kulinarsko ime. On počinje da radi u najskupljem moskovskom restoranu “Klod Mone” koji drži Dmitri Nagiev, koji je inače poznati ruski glumac. Dok budu pripremali hranu za goste, ispunjavali svoje i tuđe želje, postajali prijatelji ili neprijatelji, ulazili u ljubavne veze… Maks i osoblje restorane zapadaće u neverovatne, nepredviđene komične situacije.

Drugi važni likovi u sitkomu su: Konstantin, Maksov najbolji prijatelj, Viktorija, Maksova ljubav iz interesa, a kasnije i žena; Viktor Barinov, šef restorana…


Uloge: Mark Bogatirev, Dmitri Nazarov, Jelena Podkaminskaja, Dmitri Nagiev
Produkcija: Rusija, 2012.
Originalni naslov: Кухня

Likovi:
Maks Lavrov ( Mark Bogatirev) - glavni junak šoua. Veruje da je izvrstan kuvar i nada se da će izgraditi veliko ime u kulinarskom svetu. U Moskvu dolazi iz unutrašnjosti i počinje da radi u popularnom restoranu. Tu i započinje vezu sa Vikom, jednom od direktorki restorana.

Viktor Barinov (Dmitri Nazarov) - šef restorana “Klod Mone”. Iako je majstor kuvarskog zanata, Viktor ima ružnu osobinu – grub je i neprijatan prema svima, pa i prema Maksu. Iza sebe ima tri braka, a na vidiku mu je nova veza sa Elenom Sokolovom, šeficom konkurentskog restorana.

Viktorija, Vika Lavrova (Elena Podkaminskaja) – umetnička direktorka restorana. Vika će u prvoj sezoni serijala započeti vezu sa Maksom, a kasnije će je krunisati brakom. Imala je flert i sa Dmitrijem Nagievim.

Dmitri Nagiev – glumi sam sebe. On je popularan ruski glumac i vlasnik je restorana “Klod Mone”. Oženjen je Kristinom koja će ga ostaviti bez prebijene pare kada se budu razvodili.

Konstantin, Kostja Anisimov (Viktor Horinak) – barmen u restoranu i Maksov najbolji prijatelj. Oženjen je Nastjom.

164 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari