Prva Srpska Televizija :: Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/rss.html sr http://www.prva.rs/sw4i/thumbnail/ISTINE-I-LAZI-480-X-270.jpg?thumbId=909946&fileSize=46048&contentType=image/jpeg&lastModified=1505393077000 Prva Srpska Televizija :: Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/rss.html Istine i laži - Ponedeljak, 18. decembar - Ti si jedna alava ćurka http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126590/istine-i-lazi---ponedeljak-18-decembar---ti-si-jedna-alava-curka.html Radetovo zdravstveno stanje poslužiće da mnoge stvari izađu na videlo. Ilija je besan na Danu, jer misli da podvodi kćerku. Između Tanje i Cece sevaju vanice, ali Ceca nema nameru da dopusti da je bilo ko ugrožava. Rade mora da bude u karantinu, a Tatjana planira radikalne promene u firmi. Dok Marina razgovara sa Nikolom telefonom, ulazi iznervirani Pavle... ]]> Mon, 18 Dec 2017 12:59:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126590/istine-i-lazi---ponedeljak-18-decembar---ti-si-jedna-alava-curka.html Istine i laži - Četvrtak, 14. decembar - Poslednje reči na dan venčanja... http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126445/istine-i-lazi---cetvrtak-14-decembar---poslednje-reci-na-dan-vencanja.html Rade saopštava Marini da na proslavu venčanja pozove sve članove porodice Isidorović Šokirana njegovim zahtevom, pokušava da odgovori oca od te ideje, ali on je uporan. Kada se mlada konačno pojavi, Rade će ostati skamenjen pred njenom lepotom. Ali, pitanje svih pitanja je: Ko će uhvatiti bidermajer?! Nalivanje šampanjcem, Vanja okončava susretom sa Nebojšom. Tom prilikom, desiće se nešto što nikako nisu očekivali... Rade nije mogao da podnese previše sreće... U sred svadbenog veselja, umire...

boxPluginImg

]]>
Thu, 14 Dec 2017 12:57:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126445/istine-i-lazi---cetvrtak-14-decembar---poslednje-reci-na-dan-vencanja.html
Istine i laži - sreda, 13. decembar - Iznenadni predlog za pravljenje koalicije http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126390/istine-i-lazi---sreda-13-decembar---iznenadni-predlog-za-pravljenje-koalicije.html Rade je sve iznenadio svojim venčanjem i moli Marinu da mu pomogne da organizuju intimnu proslavu u svojoj kući. Mali Vasa nastavlja sa svojom glumom, ali posle jednog ispada, svima će biti jasna Slobina podvala. Na Nikolina vrata dolazi Arsa. Njega brine kako će se njih dvojica ponašati jedan prema drugom kao se ispostavi da nisu otac i sin. Na putu do Pavlove kancelarije, Neša će čuti zanimljiv razgovor i predložiće Pavlu i Stefanu koaliciju. ​ ]]> Wed, 13 Dec 2017 16:14:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126390/istine-i-lazi---sreda-13-decembar---iznenadni-predlog-za-pravljenje-koalicije.html Istine i laži - Utorak, 12. decembar - Rade otvara karte: "Tatjana, da li si ti žena?" http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126292/istine-i-lazi---utorak-12-decembar---rade-otvara-karte-tatjana-da-li-si-ti-zena.html Mali glumac folira Danu i Iliju koji su obuzeti svojim "novim" unukom. Marina zove Nikolu kako bi mu saopštila da postoji mogućnost da Arsa ipak nije njegov sin, ali Nikola nije raspoložen da je sluša. Rade ne može da izbaci iz glave ono što je video na disku. Depresivan i potišten, Tanji postavlja direktno pitanje! ]]> Tue, 12 Dec 2017 15:44:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126292/istine-i-lazi---utorak-12-decembar---rade-otvara-karte-tatjana-da-li-si-ti-zena.html Istine i laži - Ponedeljak, 11. decembar - Ko je zapravo Arsin otac? http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126201/istine-i-lazi---ponedeljak-11-decembar---ko-je-zapravo-arsin-otac.html Marina na sve načine pokušava da izbaci pijanog Nikolu iz stana, pre nego što ga zatekne Pavle. U jednom trenutku, Nikola joj saopštava bolnu istinu koju neće moći da izbriše iz glave.

Dok razgovara sa Nešom, Vanja će na TV-u videti prilog o spekulacijama vezanim za Kliniku koja se bavi utvrđivanjem očinstva, i brže bolje odlazi kod Marine da joj saopšti novosti. Neša preti Pavlu da će ispričati Marini za njegovu aferu sa Tatjanom. Da bi udovoljio Nikolinim roditeljima, Sloba angažuje klinca koji će glumiti Nikolinog sina.

]]>
Mon, 11 Dec 2017 13:53:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126201/istine-i-lazi---ponedeljak-11-decembar---ko-je-zapravo-arsin-otac.html
Istine i laži - Četvrtak, 7. decembar - Da li će sadržaj novog paketa konačno raskrinkati Tanju? http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126068/istine-i-lazi---cetvrtak-7-decembar---da-li-ce-sadrzaj-novog-paketa-konacno-raskrinkati-tanju.html Joca i Nebojša režiraju "Ukroćenu goropad" u firmi; šalju novi paket Tatjani, u ime doktora Ripštajna. Kada ugleda sadržaj, Tanja pravi totalni haos.

Zbog njene preburne reakcije, u savezničkom timu dolazi do raskola. U besu, Marina baca disk sa promo spotom klinike dr Ripštajna, a u čijim rukama će završiti?

]]>
Thu, 7 Dec 2017 14:49:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/126068/istine-i-lazi---cetvrtak-7-decembar---da-li-ce-sadrzaj-novog-paketa-konacno-raskrinkati-tanju.html
Istine i laži - Sreda, 5. decembar - Zaseda za doktora Ripštajna http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125972/istine-i-lazi---sreda-5-decembar---zaseda-za-doktora-ripstajna.html Stefan se hvali pred Pavlom da je proveo noć sa Kristinom, ali Pavla nervira Stefanov ležeran stav.

Gogina majka zahvaljuje Arsi što se oduvek bio tako dobar prema njenoj kćerki i poziva ga na večeru. Presrećna zbog njegovog dolaska, Sofija moli Arsenija da prespava kod nje. Vidno iznerviram, Sloba nikako ne može da poveže odakle zna Stefana, dok se pred Kristinom obojica prave da su dobri drugari. Pavle i Marina zatiču Gogu i Nikolu u veoma nezgodnom trenutku. Kada ugleda buket i ceduljicu sa imenom doktora Ripštajna, Tanja će u sekundi premreti od straha da ne bude raskrinkana.

]]>
Wed, 6 Dec 2017 12:30:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125972/istine-i-lazi---sreda-5-decembar---zaseda-za-doktora-ripstajna.html
Istine i laži - Utorak, 5. decembar - Tanjina proba venčanice na ivici nervnog sloma http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125808/istine-i-lazi---utorak-5-decembar---tanjina-proba-vencanice-na-ivici-nervnog-sloma.html Marina, Vanja i Neša ubedjeni su da je Tanja operisala pol, jer na to ukazuju dokazi sa američke klinike.

Stefan izvodi Taru u provod ali flertuje i sa Kristinom. Rade priznaje Marini da još nije spavao sa Tanjom i poverava joj da mu jako nedostaje Joca, njegov najverniji saradnik kojeg je morao da otpusti. Marina se zbližava sa Tanjom, sa ciljem da je izmanipuliše da vrati u firmu i Jocu i Nešu, dok Tanja manipuliše njom i Vanjom pričom o usamljenosti.  Medjutim, pri isprobavanju venčanica kojima prisustvuju i Marina i Vanja, Tanja doživljava mali nervni slom, kad joj se učini da se ugojila i ona je na putu da zbog toga otkaže svadbu.

]]>
Tue, 5 Dec 2017 10:56:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125808/istine-i-lazi---utorak-5-decembar---tanjina-proba-vencanice-na-ivici-nervnog-sloma.html
Istine i laži - Ponedeljak, 4. decembar - Marina ima novu taktiku: zbližiće se sa Tanjom http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125748/istine-i-lazi---ponedeljak-4-decembar---marina-ima-novu-taktiku-zblizice-se-sa-tanjom.html Marina pokušava da objasni Arsi da to što je zatekao u Nikolinom krevetu ne znači da su njiih dvoje u šemi.

Joca je potpuno očajan što je ostao bez posla i poverava Neši ono što je u medjuvremenu saznao o Tanji. Dani je pozlilo od ljubomore kad zatekne Iliju u Goginom zagrljaju. Kris ima problem sa stanom u kojem živi i radi i potreban joj je advokat. Marina odlučuje da porazgovara sa svojim ocem i da pokuša da se zbliži sa Tanjom. Neša otkriva vebsajt na kojem se reklamira klinika u Los Andjelesu, specijalizovana za promenu pola i počinje da sumnja da je Tanja nekada bila muško.

]]>
Mon, 4 Dec 2017 10:57:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125748/istine-i-lazi---ponedeljak-4-decembar---marina-ima-novu-taktiku-zblizice-se-sa-tanjom.html
Istine i laži - Četvrtak, 30. novembar - Marina u Nikolinom krevetu http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125446/istine-i-lazi---cetvrtak-30-novembar---marina-u-nikolinom-krevetu.html Stefan odlazi prvo u Radetovu firmu da osmotri situaciju. Kiza i dalje obleće oko Sofije izigravajući prijatelja, sa čim Arsa ne može da se pomiri. Rade ništa ne sluteći nudi Stefanu posao šefa pravne službe, dok Tanja od njega ultimativno traži da otpusti Jocu.

Pavle otkriva da Marina nije spavala kod kuće a ona ima rupu u sećanju nakon budjenja u Nikolinom krevetu. Olga objašnjava Vanji zbog čega je primorana da flertuje sa muževima svojih drugarica, a Ilija počinje da se vezuje za Gogu, što Dani ne promiče.

]]>
Thu, 30 Nov 2017 12:03:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125446/istine-i-lazi---cetvrtak-30-novembar---marina-u-nikolinom-krevetu.html
Istine i laži - Sreda, 29.novembar - Pavlov bata stiže u pomoć http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125445/istine-i-lazi---sreda-29novembar---pavlov-bata-stize-u-pomoc.html Arsa uleće u otvoren sukob sa Kizom zbog Sofije. Rade se priprema za svadbu i uzima časove plesa.

Marina, Vanja i Nebojša vrbuju Jocu da im pomogne oko Tanje. Neša Pavlu saopštava da Marina zna da on ima ljubavnicu ali da ne zna njen identitet. Pavlu ne polazi za rukom da od Arse načini svog saveznika ali zbog planova da sa Tanjom preuzme Radetovu kompaniju, odlučuje se da u pomoć pozove svog brata – beskrupuloznog advokata Stefana.

]]>
Wed, 29 Nov 2017 11:59:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125445/istine-i-lazi---sreda-29novembar---pavlov-bata-stize-u-pomoc.html
Istine i laži - Utorak, 28.novembar - Kuju se tajni planovi http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125443/istine-i-lazi---utorak-28novembar---kuju-se-tajni-planovi.html Goga dobija od Ilije pozamašan avans, što izbezumljuje Danu. Ilija uživa u njenoj ljubomori ali nije imun na Gogine čari.

Vanja dovodi Nebojšu kod Marine, i njh troje razmatraju šta da rade u vezi sa Tanjom. Pavle i Tanja kuju planove o preuzimanju firme od Radeta, za šta im je potreban beskrupulozan advokat. Sofija od Arse traži da pauziraju vezu, što ovog izbezumi toliko da prelazi preko ljutnje i odlazi kod Nikole po savet. Nebojša se udružuje sa Jocom u cilju raskrinkavanja Tanje. Goga blista na svom novom poslu i Ilija je oduševljen toliko da Dana to ne može da izdrži.

]]>
Tue, 28 Nov 2017 11:55:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125443/istine-i-lazi---utorak-28novembar---kuju-se-tajni-planovi.html
Istine i laži - Ponedeljak, 27. novembar - Hajde da porazgovaramo http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125246/istine-i-lazi---ponedeljak-27-novembar---hajde-da-porazgovaramo.html Goga dolazi na razgovor za posao kod Ilije i iz prve prolazi njegov test.

Olga opet ima probleme sa kojima ne zna kako da izadje na kraj – ovoga puta reč je o jednoj „opajdari“ sa kojom je muž vara. Iznosi zanimljivu teoriju o tome zašto muškarci varaju svoje žene.

Marina i Pavle konačno sedaju da otvoreno porazgovaraju, ali Arsa, plašeći se za Marininu bezbednost, moli je da taj razgovor odloži.

]]>
Mon, 27 Nov 2017 13:35:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125246/istine-i-lazi---ponedeljak-27-novembar---hajde-da-porazgovaramo.html
Istine i laži - Četvrtak, 23. novembar - Goga ucenjuje NIkolu http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125244/istine-i-lazi---cetvrtak-23-novembar---goga-ucenjuje-nikolu.html Pavle obaveštava Tanju o tome da Arsa zna za njih dvoje i da preti da će to svima razglasiti ako Tanja pristane da se uda za njegovog dedu.

Pavle je u ozbiljnom procepu, jer ga Tanja ne pušta na miru.
Kiza želi da se pomiri sa Sofijom i nudi joj prijateljstvo. Arsi je dosta svega, i traži od Marine da sve kaže Pavlu, od čega ga Nikola odgovara. Tanja Vanju želi za kumu, a Marinu za deverušu i zbog toga dolazi lično da sa njom razgovara. Goga je otkrila Nikolin i Arsin odnos, i preti da će ga otkriti svima, ako joj Nikola ne nadje novi posao.

]]>
Thu, 23 Nov 2017 13:29:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125244/istine-i-lazi---cetvrtak-23-novembar---goga-ucenjuje-nikolu.html
Istine i laži - Sreda, 22. novembar - Staro društvo naleće na Marinu http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125126/istine-i-lazi---sreda-22-novembar---staro-drustvo-nalece-na-marinu.html U kući Filipovića je burno, Arsa se vratio i ljut je na sve.

Vanje dolazi kod Marine sa onim što je otkrila u Tanjinom stanu, a što može da baci novo svetlo na njen identitet. Dana saopštava Iliji da prestaje da kuva i da će sebi da pronadje posao van kuće. Vanja i Marina izlaze u grad i naleću na Slobu, Kris i Nikolu, što će se završiti burno. Rade ne odustaje od braka, ali ni od namere da Nikolu zaposli u svojoj firmi.

]]>
Wed, 22 Nov 2017 10:51:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125126/istine-i-lazi---sreda-22-novembar---staro-drustvo-nalece-na-marinu.html
Istine i laži - Utorak, 21. novembar - Život o koncu http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125094/istine-i-lazi---utorak-21-novembar---zivot-o-koncu.html Rade se ponaša kao dečak, pa pred Tanju izlazi sa dijamantskim prstenom. Uverena da je nebojša nanjušio esenciju zla, Marina moli Vanju da joj pomogne da raskrinkaju Tanjine smicalice. Zbog toga Vanja organizuje lažnu seansu u Tanjinom stanu. Uverena da Pavle igra trostruku igru, Tanja odlučuje da stavi tačku na njegov život!

]]>
Tue, 21 Nov 2017 15:12:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/125094/istine-i-lazi---utorak-21-novembar---zivot-o-koncu.html
Istine i laži - Ponedeljak, 20. novembar - Kucnuo je čas da Pavle sazna http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124676/istine-i-lazi---ponedeljak-20-novembar---kucnuo-je-cas-da-pavle-sazna.html Rade zahteva od Marine da upotrebi svoj uticaj i Nikolu natera da radi za njega. Sofija najzad Kizi kaže sve što misli o njemu, što ovaj potpuno pogrešno protumači.

Dana je svesna da mora da zasluži Ilijino poverenje i da ponovo izgradi dobar odnos sa njim, nakon priznanja da je zavisnica od kocke. Pa ipak, svađa će se završti podelom imovine, jer i ovaj par, namerava da se razvede. Marina, konačno, odlučuje da Pavlu kaže punu istinu o Nikoli.

]]>
Mon, 20 Nov 2017 11:05:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124676/istine-i-lazi---ponedeljak-20-novembar---kucnuo-je-cas-da-pavle-sazna.html
Istine i laži - Sreda, 15. novembar - "Tanja, budi mi žena" http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124538/istine-i-lazi---sreda-15-novembar---tanja-budi-mi-zena.html Sofijina majka dolazi u kuću Filipovića ali Sofija ne želi da se vrati da živi sa njom. Nikola saopštava Slobi da je Sofijina majka njegova bivša.

Rade daleko od očiju javnosti ipak prosi Tanju, što ona ponovo koristi za manipulaciju. Pavle odbija da se iseli iz kuće ali strast ga i dalje vuče ka Tanji i njih dvoje provode zajedno veče puno strasti, koje će se završiti umalo kobno. Rade i Marina obavljaju preko potreban, iskren razgovor, i ona odlučuje da promeni svoj stav prema očevoj budućoj ženi. Ilija i dalje pokušava da se promenom stajlinga dopadne Dani ali će jedna nesmotrena Slobina izjava, sve da promeni.

]]>
Wed, 15 Nov 2017 11:26:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124538/istine-i-lazi---sreda-15-novembar---tanja-budi-mi-zena.html
Istine i laži - Utorak, 14. novembar - Ko prvi devojci... http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124466/istine-i-lazi---utorak-14-novembar---ko-prvi-devojci.html Tanja i Pavle su u ozbiljnom sukobu, jer on okleva da ostavi Marinu.

Sofija se pojavljuje na Arsinim vratima jer nema gde da se skloni nakon što je pobegla od kuće. Nakon odličnog provoda sa starim društvom, Marina odlučuje da Pavla odstrani iz svog života. Rade se sprema da porodici objavi odluku da zaprosi Tatjanu. Marina je potpuno izvan sebe zbog osećanja prema Nikoli i teških odluka koje mora da donese u vezi svog braka.

]]>
Tue, 14 Nov 2017 11:43:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124466/istine-i-lazi---utorak-14-novembar---ko-prvi-devojci.html
Istine i laži - Ponedeljak, 28. ep. 13. novembar - Tanja u ofanzivi http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124388/istine-i-lazi---ponedeljak-28-ep-13-novembar---tanja-u-ofanzivi.html Tasa nasrće na Kristinu, na način koji se njoj nimalo ne svidja. Marina je očajna zbog sumnje da je Pavle vara, dok je Tatjana sve ljubomornija na nju i traži od Pavla da ostavi ženu.

Arsa poverava Nikoli da Sofija ne zna kako da izadje iz veze sa Kizom, ali ga Nikola podučava da se u to ne upliće. Sloba i Nikola moraju da priteknu Kristini u pomoć, a Rade dolazi Dani i Iliji na vrata, ne bi li ih upotrebio za dodatni pritisak na Nikolu. Pavle Marini priznaje da ju je prevario.

]]>
Mon, 13 Nov 2017 13:06:00 +0100 Istine i laži http://www.prva.rs/program/serija/istine-i-lazi/124388/istine-i-lazi---ponedeljak-28-ep-13-novembar---tanja-u-ofanzivi.html