Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Domaćice sa Bosfora

Nermin (Benu Jildirimlar) je tiha, ali moderna i slobodna žena ( u američkoj verziji Bri). Ona je bolesno pedantna domaćica koja je naizgled predana porodici. Zbog svojih rigidnih stavova i pogrešnih postupaka uspeva da pokvari sve porodične odnose. Ima dvoje dece, sina Kerema i ćerku Irem i muža Behčeta, koji trpe njenu torturu i opsesivno - kompulzivnu potrebu da sve bude u savršenom redu.


Elif ( Džejda Duvendži) je brižna majka četvoro dece kojoj je potpuno posvećena. Nekada je bila bankarska službenica, ali je pred unapređenje prvi put ostala trudna. Od njene karijere nije ostalo ništa. Postala je domaćica.U američkoj priči ona odgovara liku Linet.


Jasemin ( Songul Oden) je kao i američka junakinja Suzan smotana mlada žena koja posle razvoda od nevernog muža Kenana živi sama s ćerkom. Ćerka Gamze je smisao njenog života.


Zeliha ( Evrim Sormaz)ili od milošte Zeliš je bivša lepotica koja se udala za svog prvog momka Kudreta, dobrostojeću priliku, ali i dalje pati što nije nastavila manekensku karijeru. Veoma joj je stalo da bude lepa i poželjna. 


Emel (Ozge Ozder) je prelepa dvostruka  udovica koja živi zahvaljujući novcu svog pokojnog muža. Ona vreba priliku da se ponovo uda.


8 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari