Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Info

Zdravlje je “Na prvom mestu” je nova emisija Prve televizije, koja počinje da se emituje od 22. septembra, svake subote u 14h

“Na prvom mestu” je emisija koja se bavi zdravstvenim temama o kojima se ne priča i koje su do sada gurane “pod tepih”. Ovo je prva emisija o zdravlju na našim prostorima koja će ozbiljne zdravstvene teme približiti običnom čoveku i odgovoriti na pitanja koja svakoga interesuju.

Tijana Savić i Drago Jovanović svake subote od 14 sati na Prvoj, kroz praktične savete pokazaće gledaocima da nije teško voditi računa o svom zdravlju. U ovoj emisiji zdravstvenim problemima pristupa se, pre svega, na edukativan ali i zanimljiv način što dokazuje da briga o zdravlju ne mora biti komplikovana, skupa, opterećujuća i da ne iziskuje mnogo vremena.Da li je danas teško biti roditelj ili su nam trendovi to nametnuli jedna je od sfera interesovanja ove emisije. “Pomagaćemo roditeljima da bolje razumeju svoju decu i lakše savladavaju prepreke u odrastanju. Takođe, mnoge teme razbijaju brojne zablude po pitanju zdravog načina života, od kojih je najustaljenija u našem narodu da sve ono što je zdravo može da se konzumira u neograničenim količinama”, kaže Tijana o temama o kojima će se govoriti u emisiji.

Drago Jovanović: Napravili smo emisiju o zdravlju koja nije dosadna i nije pretećaKuriozitet su nesvakidašnja svedočenja naših gledalaca koji su dobili bitke sa bolešću, kao i onih koji svojim znanjem i umećem pomažu mnogima da prebrode zdravstvene muke. “Posvetili smo pažnju i onima koji rešenje svog problema traže u prirodi i takvim načinima lečenja. Razbijajući ustaljene predrasude, ponudićemo odgovor da li zaista sve životne situacije možemo da prebrodimo sami samo zato što se stidimo da tražimo stručnu pomoć. Bodrićemo i pratiti napore naših gledalaca u nastojanju da pobede sebe, i svake subote trudićemo se da vam makar sat vremena zdravlje bude na prvom mestu”, poručuje Drago.

Drago Jovanović: Nateraćemo vas da vam zdravlje bude „Na prvom mestu“ i razbićemo zdravstvene predrasude

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari