Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Film

01. 12. 2015. 13:14   >>  12:48

Gospodar prstenova: Dve kule

Nakon što je čarobnjak Gandalf nestao u provaliji, a Prstenova družina se raspala na tri dela, dobri hobit Frodo nastavlja put prema Mordoru sa svojim najboljim prijateljem Semom.

Iako iznemogao, mučen priviđenjima i u begu pred okrutnim orcima, Frodo ne odustaje od zadatka koji mu je poverio Gandalf: preneti svemoćni prsten zlog čarobnjaka Saurona do ognja Mordora i tamo ga zauvek uništiti. Froda i Sema presreće nekadašnji vlasnik prstena Golum, koji će im se ponuditi kao vodič do odredišta. Ostala dvojica hobita Meri i Pipin dospevaju u šumu čiji su čudesni stanovnici pastiri enti koji nimalo ne mare za male hobite. Treći deo družine čine Aragorn patuljak Gimli i vilenjak Legolas koji stižu u kraljevstvo Rohan vladara Teodena , koji je već u vlasti Sauronovog vazala Sarumana koji priprema zastrašujuću vojsku za odlučujući boj za prevlast u sve nesigurnijem Međuzemlju.


Žanr: sf

Trajanje: 179 min

Produkcija: SAD, 2002.

Uloge: Elajdža Vud, Šon Estin, Vigo Mortensen, Orlando Blum, Ijan Mekelen, Kejt Blanšet, Kristofer Li, Šon Bin, Bernard Hil, Endi Serkis

Režija: Piter Džekson

Originalni naslov: Lord of the Rings: The Two Towers

 

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari