Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Super Srbija

09. 11. 2018. 13:31   >>  14:01

“Super Srbija”, emisija o uspehu malih preduzetnika: Deset prstiju za četiri šape – kada ljubav postane hobi, a hobi posao

Andrea Nanut i Nemanja Luković su veliki ljubitelji četvoronožnih prijatelja. Iz te ljubavi rodila se ideja o poslovnoj prilici koju je kreativna polovina ovog tandema svojim rukama sprovela u delo.

Kažu da je pas čovekov najbolji prijatelj. U slučaju Andree i Nemanje iz Beograda, to se pokazalo i više nego istinito. Naime, upravo je jedna kuca inspirisala ovaj mladi par da pokrene sopstvenu proizvodnju aksesoara za četvoronožne prijatelje, i na taj način uplovi u vode preduzetništva. Kiki, Andrein pas, glavni je “krivac” i inspiracija po kojoj su osmišljeni ime i logo ovog veselog preduzeća, a to da je miljenica među ljubimcima, izgovara se sa šapatom kako njihove druge kuce ne bi bile ljubomorne na novu zvedu u domu. Od oktobra, u okviru projekta “Super Srbija”, na policama odabranih Roda marketa se ekskluzivno mogu naći Kiki Pet Accessories setovi za kućne ljubimce koje čine: marama veselog dezena, podjednako “otkačena” mašna, ogrlica i povodac - sve jedinstvenog dizajna i od kvalitetnih materijala. Kako je jedan udomljeni pas postao zvezda modnog bredna za pse, saznajte uskoro u novoj epizodi “Super Srbije” u nedelju od 18.45h na Prvoj.

“Super Srbija” je emisija o ljudima koji veruju u svoje snove više nego što se plaše neuspeha. Svake nedelje na Prvoj televiziji saznaćemo šta je ključni sastojak svakog uspeha i zašto je preduzetništvo najbolja škola koju možemo proći.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari