Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Šou koji nikoga nije ostavio ravnodušnim iznova na Prvoj!

Anđelka Pripić, Zrinko Tutić, Branko Đurić Đuro i doktor Vuk Aleksić su članovi žirija spektakularnog šoua “Super ljudi”!

“Super ljudi” je svojevrsno takmičenje koje pomera sve granice, u produkcijskom, vizuelnom, i u sadržajnom pogledu! Glavni učesnici nisu poznate ličnosti, već ljudi koji su nas svojim fantastičnim veštinama ostavili bez daha! Videćete da su oni sve, samo ne obični ljudi! Oni pamte, računaju i razmišljaju brzinom svetlosti. Dečak koji pamti sve oblike zemalja i njihove glavne gradove, dama koja može da zapamti tačan raspored pozicija čak stotinu ljudi, mladić koji povezuje 24 para blizanaca na osnovu samo tri minuta za memorisanje njihovog rasporeda, to su samo neki od učesnika koji će nas oduševiti svojim neverovatnim darom. Njima je sve to lako, a nama nepojmljivo.

Koncept šoua je takav da se u kvalifikacionim emisijama predstavlja po 5 kandidata, gde svako od njih individualno nastupa sa svojim „izazovom“, dok je na kraju emisije predviđen takmičarski duel. Pobednika svake emisija bira žiri i publika u studiju. Žiri bira troje najboljih, a publika preko tastera određuje pobednika emisije. Takmičara koji ponese titulu najboljeg među “super ljudima” čeka super nagrada od 25.000 evra i trofej “Super čovek”!

Voditelj je Momčilo Otašević.
16 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari