Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Praktična žena

Sada već dobro znate da je sve lakše uz “Praktičnu ženu”.

Emisija “Praktična žena” i u ovoj sezoni donosiće u naše domove toplinu, savete za pojednostavljavanje života kroz kuhinju, jela, zabavu, praktična uputstva za negu, lepotu, zdravlje, porodicu i kuću. Za lepšu svakodnevicu tim praktičnih žena u osveženoj scenografiji, i dalje će nuditi brza, jednostavna i efektna rešenja za celu porodicu, kao i originalne savete namenjene i ženama, i muškarcima, a poznate ličnosti nastaviće da se prikazuju u sasvim drugom svetlu ali I da nesebično sa auditorijumom dele svoje male tajne domaćinstva.


“Prezadovoljna sam prvom sezonom "Praktične žene", jer smo dobili rezultate koji su i bolji nego što sam očekivala. Osim sjajne gledanosti, stekli smo poverenje žena, muškaraca i dece, što mi je izuzetno važno tako da nam se redovno obraćaju putem sajta i društvenih mreža sa raznim pitanjima, nedoumicama, pohvalama, što nam daje elan za nastavak snimanja ali i ideje za nove teme. Pratimo našu publiku kao što i ona prati nas i tako smo stvorili jednu lepu zajednicu u kojoj se smejemo, bodrimo, stvaramo, saznajemo, ulepšavamo i učimo jedni od drugih. Kada mi priđe neka gledateljka na ulici, osećam da mi je prišla kao drugarici u koju ima poverenja, a ne kao javnoj ličnosti. Presrećna sam zbog toga i trudiću se da poverenje koje sam stekla, opravdavam i ubuduće”, najavljuje autorka Nataša Pavlović planove za novu sezonu.

Akko tražite modnu inspiraciju ili praktično rešenje za kuhinju, ili želite da vežbate i da se igrate sa decom na kreativan način, "Praktična žena" će svakog radnog dana u 16.30 na Prvoj televiziji otkrivati stvari koje se mogu lako uraditi uz minimum troškova i vremena.

Radnim danima u 17.00

107 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari