Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Ko ti pravi svadbu?

Beskrajno zabavan program, sa mnogo emocija i neočekivanih situacija. Emisija je urađena po licencnom formatu “Wedlocked” i beleži fantastičan uspeh u svim zemljama u kojima se emituje.

Odmah po objavljivanju konkursa za buduće mladence u Srbiji, prijavilo se više stotina parova u želji da se upuste u ovu svojevrsnu avanturu i finansijski olakšaju pripremu najvećeg događaja za jedan par. Na poklon dobijaju 5.000 evra za venčanje ali, oni ne znaju za jedno iznenađenje, a to je da organizacija svadbe I nije baš u njihovim rukama već tu obavezu kompletno preuzimaju njihove porodice - od kupovine venčanice, cipela za mladoženju i odela, biranja prostora i muzike, burmi, kumova, keteringa! Mladenci ne samo da ne učestvuju u organizaciji venčanja već im je zabranjeno da budu u bilo kakvom kontaktu sa porodicom. I to pravilo ne smeju da prekrše jer se u suprotnom budžet smanjuje.


Emisija „Ko ti pravi svadbu?“ puna je humora, emocija, konflikta i spaja dve porodice različitih interesovanja. Da li će uspeti da nađu kompromis i zaista svojoj deci naprave najsrećniji dan u životu? Da li će ovo biti venčanje iz snova ili potpuni promašaj, videćemo na kraju, na svadbi. A glavni koordinator svih priprema je šarmantna voditeljka Nataša Aksentijević koja se savršeno snalazi u svojoj novoj ulozi. Nataša vodi i gledaoce i porodice kroz sve procese do svadbe: “Uverena sam da će gledaoci uživati u emisiji. Prepuna je neočekivanih obrta, ispunjena emocijama, a videćemo I mnogo lepih običaja. Zato I ne iznenađuje veliki uspeh koji postiže u svim zemljama u kojima se emituje jer pomera granice kada je reč o ovom žanru, a ja nekako volim da kažem da je čak i dokumentarnog karaktera. Naravno, tim Prve televizije ga je prilagodio našem mentalitetu i običajima i možemo slobodno da kažemo da očekujemo veoma dobru zabavu”, kaže voditeljka. Osim što nas vodi kroz celu priču od saopštenja izabranog para, čitanja pravila, upoznavanja sa njihovim porodicama, kontrolisanja potrošenog novca I poštovanja pravila, Nataša je ujedno I najveseliji gost na svadbi.


Neka od pravila emisije:
- Svadbu organizuju roditelji ne mladenci;
- Mladenci ne smeju da budu u kontaktu sa roditeljima i obrnuto jer će u suprotnom biti kažnjeni na način smanjivanja ukupnog budžeta za svadbu;
- Imaju pravo da se dan pre svadbe vide sa porodicama, gde mogu da insistiraju na izboru jedne stvari za sutrašnji dan (venčanica, ketering, muzika, burme, cipele, torta)
Ovo je samo deo ograničenja koja mladenci nisu ni u snu očekivali kada su prihvatili ovaj izazov. Da li će roditelji ispuniti zadatke I zadovoljiti svoju decu u izboru od torte do kumova i koja nas iznenađenja još očekuju, ostaje da vidimo u sredu, 27. septembra u 21h na Prvoj u beskrajno zabavnoj emisiji “Ko ti pravi svadbu?”.

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari