Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Emisija

Jutro sa Natašom

Jedno od omiljenih i najpoznatijih TV lica u Srbiji, Nataša Miljković, priključila se ovih dana timu Prve televizije koja je okupila najjača voditeljska imena u zemlji, a sve u cilju kreiranja kvalitetnog programskog sadržaja. Pred Natašom je radno leto koje će iskoristiti za pripremu novih projekata koji kreću na jesen, a uz to će od 2. jula preuzeti i vođenje jutarnjeg programa Prve, dok su Jovana i Srđan na zasluženom odmoru.

Menadžment Prve i Nataša brzo su postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo te ćemo šarmantu voditeljku čiji je prelazak izazvao ogromnu pažnju medija, gledati svako radno jutro u istom terminu od 6.55 časova. Nataša će voditi jutranji program sve do kraja avgusta kada se Srđan I Jovana vraćaju u studio, a u međuvremenu će paralelno pripremati i novi projekat čiji se start očekuje u septembru:

„Veoma se radujem ovom poslovnom izazovu. Bilo je krajnje vreme da se zatvori staro i otvori novo poglavlje koje donosi jedan pozitivan zaokret mojoj karijeri, mnoge mogućnosti ali i rad sa dobro poznatim kolegama sa kojima sam učila, stasavala u ovom poslu i sa kojima se privatno družim. Pripreme za jutarnji su uveliko počele, potrudiću se da gledaoci ne osete veliki nedostatak mojih dragih kolega Jovane i Srđana uz koje se bude već punih šest meseci. Ekipa sa kojom radim mi je već dobro poznata tako da smo se odlično uklopili, a labradorka Prva je potpuno neodoljiva, jedan razlog više za osmeh na licu kada dođete na posao. Počinjem već sa pripremama još jednog programskog segmenta koji smo planirali za novu, jesenju sezonu ali o tome ćemo kada dođe vreme. Sjajno se snalazim, ovde sve može odmah i sada, ekipa je mlada, efikasna i odlično organizovana što me posebno raduje“, kaže Nataša.

"Biću kao komšija kome date ključeve od stana dok ste na odmoru da vam zaliva cveće"

Kako se osećaš sada kada znamo da od ponedeljka počinje "Jutro sa Natašom"?

- Kao da sam ušla u neki brzi, brzi, brzi voz. Moj start je za nekoliko dana i pokušavam da pohvatam sve putnike u tom vozu, sve stanice...

Jesi li spremna?

- Ja već sada osećam da sam spremna i jedva čekam taj ponedeljak. Imam osećaj da ga već predugo čekam.

Hoće li u Jutru sem nove voditeljke biti još nekih noviteta?

- Svaki voditelj unosi svoj karakter i svoju ličnost, e to će biti novo. U samom konceptu neće biti nikakvih promena. To su Jovana i Srđan postavili. Ja ću tu biti kao komšija kome date ključ od stana kada ode na odmor da joj zalijete cveće i nahranite psa, u ovom slučaju zaista psa. Ja ću im čuvati tu njihovu lepu emisiju, a od jeseni ćemo raditi neki novi projekat.

Leti obično svi beže od posla i beže na odmor, a ti se posla hvataš i očekuje te jedno radno leto?

- To je bila veoma važna odluka koju sam donela, da ovog leta ostanem u Beogradu i radim svaki dan. Mislim da je to jedna odlična stvar.

Hoće li ti rad na jutru promeniti životne navike?

- Poslednjih 10 godina radim jutarnje emisije i mislim da bi mi mnogo veći šok bio da sam prešla na neku večernju emsiju. Rano ustajanje neće biti nikakav problem.

Dakle lako ćeš uskladiti svoje obaveze sa novim poslom?

- Reći ću vam to za dva meseca (smeh)

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari