Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Jutro sa Jovanom i Srđanom

30. 10. 2018. 09:06   >>  09:08

Jutro sa Jovanom i Srđanom - 30. oktobar - dr Nebojša Drašković otkriva kako je došao do zaključka da su Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bošnjaci najstariji su narod u Evropi

Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bošnjaci najstariji su narod u Evropi. Za ovo senzacionalno otkriće postoji i sertifikat hjustonskog DNK instituta. Kako je dokazao da pripada grupi naroda, koji već 23.000 godina žive na Balkanu otkriće.

GENIJE

Nije mogao da se odluči šta više voli, fiziku ili hemiju, pa je upisao dva fakulteta, Elektrotehnički i Hemijski i oba završio sa prosekom većim od devet. Otvorena su mu vrata mnogih zemalja, a od svoje države dobio je ponudu za posao. Hoće li je prihvatiti, pitamo Nemanju Aksića, studenta iz Bora.

TIRAŽI

"Aleksandar od Jugoslavije" Vuka Draškovića, "Šta mi ovo treba" Emira Kusturice i "Moj potpis" rijaliti zvezde Kije Kockar, najprodavanije su knjige ovogodišnjeg sajma. Da li je knjiga lek za surovu stvarnost ili je surova stvarnost bolest koja je obuzela knjigu? O tome u prelistavanju štampe sa Vukom Draškovićem i Zoranom Panovićem.

TEHNIČKI PROBLEM?

Avionska nesreća, koja se juče dogodila kod ostrva Java, odnela je 189 života. Hoće li i ova tragedija ostati misterija? Šta je mogao da bude uzrok pada aviona? Na koja pitanja odgovore daju "crne kutije"?

RESTITUCIJA

Liga socijaldemokrata Vojvodine juče je pozvala ministre finansija i državne uprave da saopšte javnosti da li i za verske zajednice važe isti propisi kao i za građane. Plaćaju li crkve porez na imovinu ili su privilegovane?

GENETSKO POREKLO

Srbi, Hrvati, Crnogorci i Bošnjaci najstariji su narod u Evropi. Za ovo senzacionalno otkriće postoji i sertifikat hjustonskog DNK instituta. Kako je dokazao da pripada grupi naroda, koji već 23.000 godina žive na Balkanu otkriće nam dr Nebojša Drašković.

MLADA NADA

​Svi govore o njenoj lepoti, ali i ulogama kojima krči svoj glumački put. Ćerka Anice Dobre, glumica Mina Sovtić ove jeseni osvaja male ekrane.

NOVA PESMA​

Da li je pronašla ono što traži u ljubavi, ali i u muzici, govori nam pevačica Nevena Božović. I peva uživo u našoj emisiji.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari