Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Jutro sa Jovanom i Srđanom

28. 06. 2018. 21:53   >>  22:27

Jutro, 29. jun - Šta u cik zore radi glumac Ivan Bosiljčić?

1. Koliko je Narodni muzej bitan za kulturu naše nacije i hoće li pokloniti neki od svojih radova zbirci te nacionalne ustanove, pitamo slikara Janoša Mesaroša DETOKS ZA MUZEJ

Stvarali li se pravedniji svetski poredak, koje će velike sile isplivati na političku scenu i ko će u budućnosti odlučivati o bezbednosti Balkana, samo su neka od pitanja za Dušana Prorokuvića sa kojima prelistavamo dnevne novine.
NOVE SILE

Fudbaleri Srbije sinoć su se vratili iz Rusije. Vratio se i naš specijalni izveštač Goran Anđelković iz Kurira. Sa njim ćemo spustiti zavesu na učinak i učešće "orlova" na mundijalu.
CRVENI KARTON

Nova pravila na Univerzitetu. Brucoši u Srbiji ne mogu dva puna na budžet. Šta se sve menja u državnim visokoobrazovnim ustanovama pitamo prof. Nadu Kovačević, prorektora Univerziteta u Beogradu i Borijana Sokoviča, studenta prorektora.
NEPRIJATNO IZNENAĐENJE

Kako izgleda i kako funkcioniše prva besplatna mobilna aplkacija u Srbiji za organizaciju venčanja otkrivaju njeni autori Dejan Vuković i Edvard Toponarski.
"TAJ VESELI DAN"

Kakavi izazovi čekaju Alimpija Mirića jednog od glavnih junaka serije "Senke nad Balkanom" otkriva nam naš gost Gordan Kičić .
NOVI IZAZOVI

Otkrivamo šta u cik zore radi glumac Ivan Bosiljčić.
URGENTNI CENTAR

Predstavljamo i novog člana našeg tima. U naredna dva meseca u Jutru na Prvoj buduće vas Nataša Miljković.
LETNJA ŠEMA​

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari