Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Saopštenja

07. 06. 2018. 15:32   >>  15:40

Prva najgledanija televizija u udarnom terminu u sredu, 6. juna – serija “Istine i laži“ gledanija od programa svih drugih nacionalnih televizija zajedno!

Prva televizija konstantno radi na podizanju kvaliteta svog programskog sadržaja, aktivno i pažljivo prati navike i želje gledalaca i u skladu sa njima osmišljava sve svoje programe. Gledaoci to prepoznaju, pa je tako juče Prva bila najgledanija televizija u udarnom terminu sa udelom u gledanosti od 21,4% u odnosu na sve druge nacionalne TV stanice.

Od 20 najgledanijih emisija juče, polovina emisija je emitovana na Prvoj i to: serija “Istine i laži”, koja ne “silazi” sa 1. mesta, a zatim autorske emisije “Život priča” i “Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem”, porodični kviz “100 ljudi 100 ćudi”, serija “Čista ljubav”, kao i repriza serije “Istine i laži”, Vesti Prve u 18 časova, kao i emisije zabavnog karaktera “Praktična žena” i “Exkluziv”.

Najomiljeniju domaću seriju, “Istine i laži”, gledalo je juče više od milion i po ljudi, tako da je njen udeo u gledanosti od 36,3% bio veći od svih ostalih programa nacionalnih televizija zajedno, među publikom od 18 do 50 godina.

Bliži se finale prve sezone ove serije, za manje od 10 dana, tako da ne propuštajte nijednu od završnih epizoda u kojoj će vam omiljeni junaci prirediti još po koji zaplet i rasplet, a dok nestrpljivo čekate nastavak, tokom leta, uživajte u podsećanju na sve njihove doživljaje gledajući reprizu.

Zahvaljujemo gledaocima na poverenju i ostanite uz program Prve!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari